Sådan blege tænder med Hydrogen Peroxid

08/12/2012 by admin

Sådan blege tænder med Hydrogen Peroxid

Det kan være dyrt og tidskrævende at have dine tænder hvide professionelt. Du kan undgå besvær og udgifter ved tandblegning dine tænder på hjem ved hjælp af hydrogenperoxid.

Instruktioner

• Regelmæssigt børste dine tænder med en tandpasta, der indeholder hydrogenperoxid. Mange tandpastaer tilbyder nu en tandblegning version af deres oprindelige tandpasta, så kan du stadig bruge din favorit tandpasta mens samtidig kridtning dine tænder.

• Lav din egen kridtning tandpasta med hydrogenperoxid. En gammel og betroede måde whitening tænder med hydrogen peroxid er at gøre din egen tandpasta ved sammenstikning hydrogenperoxid med bagepulver, indtil du har dannet en pasta. Børste dine tænder med peroxid, bagepulver indsætte og grundigt skylles ud af munden. Vær omhyggelig med ikke at sluge noget af pasta.

• Brug kridtning strimler eller gel, der indeholder hydrogenperoxid. Du kan købe over tælleren tandblegning kits, der anvender hydrogenperoxid som den vigtigste ingrediens for kridtning dine tænder. Du vil normalt anvende en stribe på dine tænder eller udfylde en form med en brintoverilte gelopløsning, som du holder på dine tænder i en periode. Disse metoder kan være kortvarigt ubehageligt, men hvis det virker det måske være det værd!

Tips & advarsler

  • Aldrig sluge hydrogenperoxid.
  • Brug ikke food grade hydrogenperoxid mundtligt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com