Avastin behandling For lungekræft

08/01/2012 by admin

Avastin er mærket af lægemidlet bevacizumab. Avastin er FDA godkendt til behandling af flere former for kræft, herunder nogle typer af lungekræft. Mennesker, der har avanceret, nonsquamous lungekræft kan vælge at medtage Avastin i deres behandling, sammen med andre kemoterapi narkotika.

Statistik

National Cancer Insititute (NCI) studerede virkningerne af behandling af nonsquamous, nonsmall cellet lungekræft med Avastin og kemoterapi mellem 2001 og 2004. Patienter ved hjælp af Avastin overlevede et gennemsnit på to måneder længere end dem, der kun behandlede deres kræft med kemoterapi.

Behandlingsregime

Patienter med lungecancer modtage en infusion af medicin hver tredje uge, ifølge Genentech, producenten af stoffet.

Kemisk reaktion

Ifølge NCI, Avastin binder sig til et stof i kroppen kaldet VEGF og hæmmer det således at nye blodkar ikke kan dannes inden for kræft tumorer.

Bivirkninger

Blødninger i lungerne er en alvorlig bivirkning tilknyttet Avastin behandling for kræft. Andre bivirkninger kan omfatte perforation af tarmene og forsinket heling af sår, som rapporteret af Genentech.

Overvejelser

Stoffet kan kompromittere frugtbarhed, ifølge producenten. Avastin kan skade et foster i udvikling eller kunne øge risikoen for spontan abort bør en graviditet opnås i løbet af behandlingen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com