Home Retsmidler for menstruation oppustethed Relief

07/26/2012 by admin

Lige før deres periode starter lider mange kvinder et væld af forstyrrende symptomer. Menstruation oppustethed er blot én af disse symptomer, men for mange er det den mest irriterende. Det kan være ubehageligt, gør det vanskeligt for dit tøj til at passe og nogle finde endda det pinligt. Heldigvis er der en række hjem retsmidler, som har vist sig ganske effektiv til menstruation oppustethed relief.

Instruktioner

Home Retsmidler for menstruation oppustethed Relief

• Skær dit saltindtag. Kontroller, at du tjekker fødevareetiketter for mængden af natrium og salt i hver servering. Plus, tag det roligt når du tilføjer salt til din mad.

• Skyl ud overskydende vand med en naturlig diuretikum. Vitamin B6 er et naturligt diuretikum og det er mild. Det hjælper lindre menstruelle oppustethed sikkert. Den standard dosis B6 ville være 25 til 50 mg dagligt.

• Tage calcium og magnesium kombination supplement. Denne kombination har vist lovende til at reducere oppustethed. Du kan tage 1200 mg calcium og magnesium 400 mg dagligt.

• Flytte mere, og det vil helt sikkert hjælpe med menstruationsbeskyttelse oppustethed relief. Selvom det kan være vanskeligt at motivere dig selv til at bevæge sig, når du ikke føler dig til pari, er det vigtigt. Motion er meget effektiv, når det kommer til at reducere symptomerne på PMS.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com