Hvordan kan jeg få gode arbejdsstillinger?

07/21/2012 by admin

Hvordan kan jeg få gode arbejdsstillinger?

Du skal være opmærksom på din krop og sine bevægelser til at have god kropsholdning. Ifølge Cleveland Clinic indebærer"god kropsholdning, uddannelse din krop til at stå, gå, sidde og ligge i stillinger hvor de mindste stamme er placeret på støtte til muskler og ledbånd i bevægelse eller vægtbærende aktiviteter." Det er vigtigt at være opmærksom på hvordan du sidde, stå og gå for at udvikle gode arbejdsstillinger, huske på, at du ikke ønsker at overdrive nogle af øvelserne, fordi de kan forværre din kropsholdning. I sidste ende, god kropsholdning bør aldrig føle sig tvunget, men naturlige.

Instruktioner

• Sidde op lige i din kontorstol og undgå slouching eller lænede sig frem, når du føler dig træt. Sikre, at din stol er ergonomisk designet, hvilket betyder, at den kan tilpasses til at understøtte din kropsstørrelse, ryg og naturlige kurve af ryggen. Armlæn af en ergonomisk korrekt stol vil være lidt lavere end dine albuer. Knæene skal være selv eller lidt højere end dine hofter, når de sidder. Undgå at krydse benene og holde dine fødder fladt på jorden. Ændre holdning hver 30 minutter og altid bruge dine ben, når man står fra siddende stilling.

• Stå og gå med med dine skuldre korrekt justeret--ned og tilbage-- og øjnene på udkig ligeud. Husk at slappe af og ikke tvinge nogen del af kroppen i position. Armene skal hænge naturligt på dine sider. Ikke låse dine knæ og holde din hage stukket i at undgå fremad hovedet positionering. Skift din kropsvægt fra én mund til den anden, når man står i længere perioder af tid.

• Bruge en fast holdning, når du løfte noget, og sørg for at bøje i knæene, ikke i taljen. Altid placere dine fødder skulder-bredde fra hinanden og brug din mave og ben muskler til at løfte alt. Holde objektet tæt på dit bryst og rette dine knæ på en kontrolleret måde uden nogensinde vrid i taljen. Undgå at løfte akavet objekter eller dem, der vejer mere end 30 pounds. Aldrig bøje fremad i taljen med lige ben at afhente en tung genstand fra lav ned eller på jorden. Altid lavere objekter tilbage til gulvet med samme omhu som du brugte da du løftede dem.

• Bruge en fast madras, når sove. Undgå liggende på maven og hvis sove på siden, skal du kontrollere dine knæ let bøjet og placerer en flad pude mellem dine knæ. Den bedste position til at sove er på ryggen. Overveje at lægge en pude under dine knæ og din taljen for mere rygrad støtte på ryggen.

• Husk at øvelse gør mester. Det tager tid at udvikle gode arbejdsstillinger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com