Kræves pædiatrisk sygepleje forsyninger

08/07/2012 by admin

Arbejder med børn og spædbørn, pediatric sygeplejerske ofte beskæftiger sig med værktøjer og forsyninger, der er mindre end dem, almindelige sygeplejersker bruger for voksne. Fordi patienterne at pediatric sygeplejersker deal med er naturligvis tinier, har kortere lemmer og mindre vener, skal de være udstyret med passende modificeret værktøjer.

Identifikation

En pædiatrisk sygeplejerske cares for nyfødte tager deres første indåndinger og kan arbejde med børn helt op til unge teenagere. De skal være parat til at pleje og har tendens til at børn i forskellige aldre og niveauer af udvikling og derefter beslutte præcis hvilke ruter af pleje til brug for hver patient. Dette er et mangfoldigt felt, er, at omsorg for dem, der går fra barndom til voksenliv er meget forskellige afhængigt af bare hvad alder patienten er.

Størrelse

Naturligvis fordi børn ikke er så udviklede, som voksne, pediatric sygeplejersker bruger mindre nåle, mindre manchetter til blodtryk, respirator rør med diametre, der vil passe ind i de små munde af spædbørn og børn, og alt på en mindre skala. Adaptere til kardiopulmonale skærme skal passe et mindre bryst størrelse og sensorer for andet udstyr, måling af andre relevante oplysninger skal være den korrekte størrelse for patienten.

Misforståelser

En misforståelse er, at de vigtigste leveringer kommer i form af værktøjer eller objekter. En sygeplejerske første linje i pleje begynder med at bruge hendes egne sanser og viden først vurdere en situation og en bestemt patient. Dette er grunden til, at hun skal tage hele scenen, tager det ind med sine øjne, hænder og ører. Det er med disse værktøjer, at hun kan gå videre til at administrere, hvilket niveau for pleje er nødvendig og handle hurtigt, når det er nødvendigt.

Funktioner

Uden for hendes umiddelbare sanser, hænder og færdigheder er en pediatric sygeplejerske mest almindelige leverancer hendes stetoskop til skærm vejrtrækning og en patientens hjerte og et blodtryk manchet for at få en præcis læsning. Et termometer bruges også ofte med målingerne i øret, under tungen eller for spædbørn i endetarmen. Pediatric sygeplejerske vil tage en samlet vurdering af patienten, herunder deres underliv og ekstremiteter, øjne, næse og mund.

Overvejelser

En vital og givende del af at blive Sygeplejeske pediatric arbejder med unge patienter og forbedre deres liv på nogen måde de kan. Betydningen af en personlig og beroligende sengelamper måde er lige så vigtig som de små nåle bruges til at trække blod. Et ophold på et hospital kan være skræmmende for nogen, især et lille barn, og det er en del af en sygeplejerske pligt til at sætte hendes patient sind på lethed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com