Planen om at hoppe starte en kost

07/16/2012 by admin

En god kost begynder med en ren tavle og en helt ny tilgang til at spise. Den bedste måde at begynde en kost er at rydde dit hjem af usunde fødevarer og fylde din køkken med fødevarer, der er godt for dig og befordrende for sundt vægttab. Din sindstilstand er lige så vigtigt, når det kommer til at forberede dig selv for en livsstilsændring.

Clearing

Det begynder med dit køkken. Fjerne fristelser, før du begynder din kost program og du vil være et skridt fremad på dit vægttab mål. Samle alle junkfood, der er lys på ernæring og tungt på fedt eller sukker. Dette omfatter cookies, kager, chips, sukker-fyldt drinks og alt andet du ville være flov over at være set spise når du er slankekure. Smagspræparater og breder sig som fuldfed mayonnaise, dressinger og smør skal gå så godt. De kan alle blive erstattet af lavere fedtindhold, lavere kalorieindhold alternativer. Smide ud eller donere alle forarbejdede fødevarer som boxed eller dåse middage og hvidt brød, boller og kiks.

Shopping

Afsnittet råvarer er din første og bedste ven. Materiel op på frugter og grøntsager af enhver type og farve. Hele frugter og veggies gøre store snacks og/eller en stor del af et sundt måltid.

Når du køber fødevarer, der er højt proteinindhold, går for magert udskæringer af kød. Tyrkiet eller kyllingebryst og fisk som laks og tun er fyldt med protein uden en masse af fedt. Fedtfattig ost, rå nødder og bønner er også sunde kilder til protein.

Høj-fiber brød, kartofler, havregryn og hele korn pasta vil hjælpe med at holde dig følelsen fuld efter måltider samtidig tilføjer ekstra ernæring.

Opt for skummetmælk i stedet for sødmælk. Det bærer det samme beløb af ernæring uden alle de fedt og kalorier.

Olivenolie og rapsolie olier er gode til madlavning og til salatdressinger. Lav - eller fedtfri flødeost er bedre end smør eller margarine. Fedtfattig mayonnaise og salatdressinger er acceptabelt, så længe du holder styr på, hvor meget du bruger.

Forbered dit sind

Nu hvor du har en fuld af sund mad, køkken minder dig om hvorfor du er slankekure i første omgang. Mest sandsynlige, er det fordi du gerne vil tabe sig og/eller føle sig sunde, men selv disse årsager kan bleg i forhold til ønsket om mad du har vænnet sig til at spise.

Finde støtte i en ven eller slægtning. Del dine mål og beder om hendes hjælp, når du har brug for nogen at gå til når du er fristet til at snyde på din kost.

Sende billeder der repræsenterer din idealvægt. Sætte disse spejle og køleskabet.

Antag, at du vil snyde på et tidspunkt. Ved, at en slip ikke er en fiasko. Tricket er ikke at være perfekt, men i din villighed til at samle dig op og starte igen. Forvent, at processen med at være svært og vide, at du har hvad det tager at komme igennem det og komme ud på anden siden med en ny forståelse for dig selv og sund mad.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com