Om narkotika Detox agenter

04/25/2010 by admin

Om narkotika Detox agenter

En række stoffer, fra hostesaft til heroin, betragtes som addicting. På grund af en konstant brug bliver stoffet En homeostatiske agent i kroppen. Uden det, kroppens funktionelle system bliver uregelmæssig og stoffet bliver et nødvendigt element i kroppen.

At slippe af afhængighed er en kompleks proces, der kan indebære drug substitution, kold tyrker, psyko og aversion terapi. Afhængigt af graden af afhængighed, metoder til afgiftning varierer, men skal være under direkte medicinsk tilsyn. Fokus afgiftning er at stoppe med at tage det vanedannende stof som hurtigt og sikkert som muligt.

Alkoholisme

Disulfiram(Antabuse) er ofte anvendes til behandling af alkoholisme. Det er en aversion terapi hvori det inducerer kvalme, opkastning og andre yderst ubehagelige bivirkninger hos patienter, der drikker selv en lille mængde af alkohol. Acamprosate er en medicin, der hjælper med at reducere abstinenssymptomer. Naltrexon er også blevet brugt til behandling af alkoholisme, fordi lige som med heroin, kan det mindske de opfattede positive effekter af alkohol. Vitamintilskud er også gives til alkoholholdige patienter på grund af dehydrering. Disse forhindre udviklingen af alkohol induceret psykose.

Opioider

Naloxon Hyrdochloride (Narcan) tilbageføres alle virkningerne af disse bedøvende medicin overdosering og afhængighed. Andre stoffer med samme virkning er nemlig ReVex og ReVia. Metadon er brugt som behandling for heroinmisbrugere. Michaels-alpha-acetyl-methadol, Lindberg, er svarende til metadon, idet det blokerer virkningerne af heroin. Buprenorphin er en ny behandling af heroin og andre opioid misbrug og forskning har fundet det at være mere effektive end både Naltrexon og Lindberg med hensyn til at reducere narkotika cravings.

Kold tyrker

Kold tyrker refererer til den samlede afholdenhed af afhængige af narkotika. Det er en smertefuld og potentielt farlige afgiftning proces. Tegn og symptomer fra narkotika tilbagetrækning kan variere fra den mildeste tremor til beslaglæggelse og kan eskalere til døden for svage patienter. Men med dagens fremkomsten af narkotika substitution, det er ikke en udbredte mulighed.

Urter

Nye opdagelser og tilgang behandles også i stof afgiftning. Disse giver anledning til flere behandlingsmodaliteter herunder akupunktur og naturlægemidler kosttilskud.

Alkohol og andre rusmidler har ødelæggende virkninger på leveren. Marietidsel (Silybum marianum) og Gyldensegl (Hydrastis Canadensis) er nogle af de eksempler, der væsentligt forbedre leverfunktionen og bruges ofte i afgiftning proces.

Support

Effektiviteten af behandlingen har ingen garanti. Forskellige faktorer kan afgøre succes og fiasko af hele behandlingen. Familiens støtte bidrager alot i helingsprocessen af de afhængige personer. Dannelsen af en gruppe med de samme problemer som dem i alkoholiske anonym viser en større chance for inddrivelse fra afhængighed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com