Sådan køber du en motoriseret kørestol

05/24/2010 by admin

Sådan køber du en motoriseret kørestol

Motoriserede kørestole give handicappede og svagelige mennesker med evne til at leve deres eget liv i et normalt tempo, uden at have en vicevært eller relative hjælp dem løbe ærinder eller udføre daglige aktiviteter. Medicinsk forsyning huse tilbyder mange forskellige kørestole, fra modeller med en simpel motor til dyre, programmerbare, fan-køles versioner. Tænk på følgende punkter, når du ønsker at købe en motoriseret kørestol.

Instruktioner

• Drøfte dine behov med din læge eller terapeut. Da der er mange typer af Motoriserede kørestole og scootere til forskellige priser, kan tingene få en smule forvirrende uden en erfaren læge forklarer funktionerne af hver kørestol til dig. Ikke bare stole på en sælger; selv om de fleste af dem vil være ærlig, er det bedst at spørge en upartisk læge eller terapeut for deres udtalelse først.

• Besøge en medicinsk forsyning butik og prøve flere kørestole. Teste Manuelle kørestole, Motoriserede kørestole og scootere. Husk, at forsikring ikke vil betale for de samlede udgifter i de fleste tilfælde, så det er bedst at købe kun den nøjagtige model du har brug for. Spørg, hvis du kan tilføje vedhæftede filer til den kørestol, du køber i tilfælde af, at du har brug for forskellige muligheder, såsom elevatorer, senere.

• Tjek din dækning først hvis du er på Medicare. Gå gennem listen Medicare kvalificerende og se, hvis du opfylder deres kriterier for en gratis kørestol. Du bliver nødt til at bevise en stok, rollator eller manuel kørestol vil ikke være tilstrækkeligt for din daglige behov. En læge skal tillade dit behov for en kørestol. Du skal bevise, at det er afgørende for daglige aktiviteter såsom badning og få klædt.

• Beslutte, hvornår og hvor du skal bruge din motoriseret kørestol. Hvis du har brug at manøvrere over ujævn eller asfalterede veje, være dobbelt sikker på, du ved hvordan du styre enheden, og tag det langsomt. Watch out for børn og ældre borgere i nærheden hvis du køre enheden ved høje hastigheder.

• Lær at bruge din kørestol korrekt, når du køber den. Bliv ikke fristet til at manøvrere en helt ny stol på gaden, indtil du har haft det i et stykke tid. Brug altid sikkerhedssele når du vove sig uden for i kørestolen. Støtte fodstropper og wheelie barer tilbyde ekstra sikkerhed, især hvis du bor i en høj-trafik kvarter og støde på forhindringer mens du bruger din motoriseret kørestol på fortovet eller gaden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com