Hvordan ansøger jeg om skoliose SSI?

04/19/2010 by admin

Skoliose er en tilstand, hvor rygsøjlen kurver unormalt. Mayo Clinic rapporter, at de fleste mennesker med betingelsen oplever mindre problemer, men tilstanden kan invaliderende i svære tilfælde. Mennesker, der ikke kan arbejde på grund af skoliose kan kvalificere til supplerende sikkerhed indkomst (SSI), hvis de opfylder indkomst retningslinjer. SSI tilbyder månedlige ydelser for personer med lave indkomster og lille opsparing; mennesker, der har flere penge kan kvalificere sig til Social Security handicap forsikring (SSDI).

Instruktioner

• Kalde Social Security Administration til at lave en aftale for at ansøge om handicap på 800-772-1213. Eller starte et program online (Se ressourcer).

• Udfyld ansøgningen helt. Lad ikke nogen dele blank som Social Security Administration kan have problemer med behandling af din ansøgning for skoliose handicap. Hvis du har brug for hjælp til at udfylde ansøgningen, bede om hjælp på det lokale Social Security Administration kontor og personale vil hjælpe dig.

• Tage det udfyldte ansøgning til den lokale Social Security Administration kontor eller indsende en ansøgning online.

• Give oplysninger om indkomst og ressourcer når såsom lønseddel stubbe, anmodet om en retskendelse for child support eller underholdsbidrag og bank erklæringer.

• Informere dig læge af programmet for skoliose handicap. Social Security Administration kontakter lægen for at få oplysninger om din tilstand. Tal med din læge og minde ham om, hvordan skoliose forhindrer dig i at arbejde og bede ham om at dokumentere oplysninger i diagrammet medicinsk. Bede ham om at give nogen anmodede om oplysninger til Social Security Administration hurtigt for ikke at forsinke behandlingen af din ansøgning.

• Videresende alle medicinske journaler kopier til Social Security Administration. De anmoder om oplysninger fra de sundhedspersonale, der giver dig, medicinsk behandling mest for nylig, men mener, at alle oplysninger, der sendes til dem. At sende dem alle kopier af poster tillader dem at fuldt ud forstå din tilstand.

Tips & advarsler

  • Social Security Administration kan bede dig om at gennemgå en læge undersøgelse af deres valg. Hvis ja, betaler de for behandlingen. Sikre dig holde nogen aftaler for ikke at forsinke behandlingen af din ansøgning. Gælde for skoliose SSI så snart du tror du kan kvalificere dig. Det kan tage flere måneder for din ansøgning skal behandles så anvende hurtigt, så du kan begynde at modtage fordele hurtigst muligt. Du behøver ikke at hyre en advokat for at ansøge om skoliose SSI, men du kan rådføre sig med eller leje en når som helst du føler du kan drage fordel af retshjælp. Hvis din ansøgning er afvist, kan du hyre en advokat til at hjælpe dig med at anke.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com