Hvad er Robitussin CF?

11/21/2010 by admin

Hvad er Robitussin CF?

Oplever symptomer som hoste, er en stoppet næse og bihuler aldrig på en persons to-do liste. Dog kan at eliminere disse symptomer skyde til toppen af en persons liste. Når det sker, en person kan kontakte en læge eller køb Robitussin jf. Robitussin CF, lavet af Wyeth Consumer Healthcare, lindrer og behandler disse symptomer. Der er vigtige oplysninger fakta og oplysninger om dette produkt, som en person har brug for at vide, før du tager Robitussin CF.

Hvad er Robitussin CF?

Robitussin CF, en over-the-counter medicin, har tre vigtigste ingredienser. Guaifenesin hjælper med at bryde op overbelastning i en persons hals og bryst. Denne ingrediens giver mulighed for en person til at hoste op med det materiale, der forårsager overbelastning. Dextromethorphan, et hostestillende middel, hjælper en person stop hoste. Pseudoephedrin, en adstringerende, virker også, hvis du vil formindske udvidede blodkar. Disse blodkar, beliggende i den nasale passager, forårsage en person at opleve en tilstoppet næse. Robitussin CF behandler sinus overbelastning, hoste og brystet overbelastning som følge af influenza eller forkølelse, men ikke fra astma eller emfysem.

Dosering og størrelser

Robitussin CF er ikke for børn under 12 år, ifølge Robitussin.com. Dog de dosering instruktioner for en person ældre end 12 år gamle består af at tage to teskefulde hver fire timer, også efter Robitussin.com.Denne medicin kommer i forskellige størrelser fra fire til 12 ounces.

Mulige bivirkninger

Robitussin CF kan forårsage en allergisk reaktion hos nogle mennesker tager medicin, ifølge Revolution sundhed. En person bør søge øjeblikkelig lægehjælp, når oplever en allergisk reaktion som hallucinationer, hævelse af tungen, ansigt eller læber og nældefeber. Åndedrætsbesvær, som overfladisk eller langsom vejrtrækning er et tegn på en allergisk reaktion. Derudover kan hun opleve nervøsitet, svær svimmelhed eller en urolig følelse.

Ved hjælp af Robitussin CF med anden medicin

Nogen tager interagere ordineret medicin, som antidepressiva eller højt blodtryk medicin og over-the-counter medicin bør kontakte deres læge før du bruger Robitussin jf. andet medicin, såsom terbinafin, celecoxib og sibutramin, med Robitussin CF mindske påvirker.

Advarsel

At kontakte en læge før du tager Robitussin CF er vigtigt, hvis en person har en allerede eksisterende tilstand. Ifølge Drugs.com, kan denne medicin være skadeligt for et ufødt barn eller en ammende baby. For en person med fenylketonuri (PKU) er det vigtigt at vide, at Robitussin CF indeholder kunstigt sødede væske.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com