Hvordan man kan leve med en person, der er alvorligt deprimerede?

11/24/2010 by admin

Hvordan man kan leve med en person, der er alvorligt deprimerede?

Store depression påvirker Lidende samt dem omkring hende, som psykisk sygdom forårsager følelsesmæssige problemer, der kan gøre en levende situation et mareridt. Ifølge den amerikanske Foundation for Suicide forebyggelse lider 10 procent af amerikanere over 18 år af depression hvert år, og mere end 60 procent af mennesker, der dør af selvmord, der led af svær depression. Alkohol og stofmisbrug er fælles overlevelsesmekanismer blandt depression ramte, der lægge pres på relationer og kræver professionel behandling og/eller anti-depressivt medicin. Selvom bor støttende er vigtigt at bevare et sundt forhold, er det også nødvendigt at tage sig af dig selv.

Instruktioner

• Praksis medfølelse. Aflyt den deprimerede person uden dom, når han skal tale. En fordømmende holdning overfor en deprimeret person kan forværre hans følelser omkring sygdommen og kan skade tilliden i forholdet. Stille spørgsmål på en venlig måde, som kan hjælpe ham med at fortælle om sine følelser og lidt bedre hans humør.

• Undgå at blive vred, når hun føler sig dårligt om sig selv. Depression er ikke et problem, der er helbredes med hård kærlighed; Det kræver forståelse af hvad der sker, når nogen har lidelsen. Tale med den Lidende i en rolig, ikke-truende tone, at undgå en stigning i den Lidende stress. Spørg Lidende hvordan de føler for at yde støtte og opmuntring. Læs "Depression For Dummies" eller besøge National Institute of Mental Health's depression webside at læse op på symptomer, årsager og behandlinger af sygdommen.

• Undgå komplekse redningsmand. Ønsker eller behov for at redde en person fra at føle trist eller tage væk hans lidelser er almindelige blandt venner og kære, men det kan give bagslag på dig ved at gøre den deprimerede person afhængig af dig. Redde personen, der kan gøre den Lidende, føler mig som et barn og øger presset for at yde nødhjælp, ifølge Bob Murray, ph.d., en bestseller forfatter, relationer expert og psykolog.

• Opmuntre personen til at søge professionel hjælp. Kognitiv adfærdsterapi er almindeligt anvendt til at ændre Lidende mener og føler ved at erstatte negative overbevisninger om hans situation og liv med positive dem, forbedre hans livskvalitet.

• Forklare dine behov, som kan ignoreres, når den deprimerede person er udelukkende fokuseret på hans problemer. Undertrykke din behov kan føre til bitterhed og erodere levende situation. Fortæl din elskede, hvad dine behov er, mens de bor med ham, og undgå liggende for at beskytte personen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com