Tips om en hurtig genrejsning efter influenza

12/07/2010 by admin

Influenza er en smitsom respiratorisk sygdom forårsaget af influenzavirus. Hvis du lider af influenza, du har masser af selskab--Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse, 5 til 20 procent af den amerikanske befolkning får influenza hvert år. Selv om influenza kan have alvorlige--endda fatale--komplikationer, fleste af den tid, det gør ikke noget værre end at gøre folk føler sig elendige for tre til fem dage. Hvis du har influenzasymptomer, bør du se din læge; to af du kan udtænke en plan om at fremskynde inddrivelse og lindre symptomer.

Influenzalignende symptomer

Almindelige symptomer på influenza omfatter feber, hovedpine, muskelsmerter, træthed, kuldegysninger og en tør hoste. Lejlighedsvis er kvalme, opkastning og diarré til stede, også. Følelse af træthed kan blive hængende op til en uge efter andre symptomer er gået.

Behandling

Når lægen diagnosticerer du med influenza, kan han foreskrive et antiviralt lægemiddel. Disse medikamenter kan væsentligt fremskynde din opsving, fordi de stoppe virus i at gengive. De kun arbejder, men hvis taget inden for 48 timer efter debut af symptomer, så tiden er essensen. At tage echinacea dråber eller kapsler på symptomdebut kan også fremskynde inddrivelsen. Du kan behandle mange af din ubehagelige symptomer med håndkøbslægemidler. Ifølge Web MD, kan du tage dekongestanter for overbelastning, antihistaminer for nysen og nasal decharge, og aspirin eller ibuprofen for muskelsmerter og feber. Tal med din læge eller apoteket for at sikre disse stoffer ikke vil interagere med receptpligtig medicin eller med hinanden, eller vil ikke forværre eksisterende medicinske tilstande. For at bekæmpe dehydrering, bør du drikke så mange væsker som du kan, men undgå kaffe, sodavand og især alkohol, selv i form af den hævdvundne hot toddy. Som fristende disse drikkevarer synes, de er ikke terapeutiske og kan dehydrere du yderligere. Te med honning og citron, kylling bouillon og varm saft eller lemonade er alle meget bedre valg. For at lindre ondt i halsen, gurgle to gange om dagen med en halv teskefuld bordsalt i et glas varmt vand og suge på medicineret sugetabletter. For at afhjælpe muskelsmerter, lægges i blød i et varmt bad. Først og fremmest tage det roligt. Blive i sengen og prøver at sove så meget som du kan. Faktisk anbefaler Web MD opholder sig hjemme i en fuld 24 timer efter din feber aftager.

Forholdsregler

Ring til din læge hvis du udvikler smerter i brystet, en stiv nakke, langvarig høj feber eller symptomer varede længere end en uge.Læs alle etiketter på medicin, og følg anvisningerne nøje. Du bør også tjekke alle ingredienser af over-the-counter præparater til at vogte "fordobling" på medicin. Hvis du bruger medicineret hals sugetabletter for hals smerter, stoppe deres brug efter flere dage; de kan maskere tegn af bakterielle infektioner som strep hals.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com