Hvor hen til identificere bivirkninger af Oral Chelat

04/20/2010 by admin

Hvor hen til identificere bivirkninger af Oral Chelat

Formålet med kelation er at fjerne tungmetaller som bly eller kviksølv fra kroppen til at behandle personer udsat for giftige metaller som kviksølv. Nu tilgængelig i pilleform, mundtlig Chelat er blevet en populær anti-aging produkt, det vil sige fordrede at forbedre blodgennemstrømningen gennem tilstoppede arterier. Mundtlig Chelat er ikke blevet godkendt af FDA og kan nemt opnås ved over the counter produkter. Både mindre bivirkninger og alvorlige komplikationer er blevet rapporteret fra mundtlig Chelat Terapi.

Instruktioner

• Overvåge patientens mineral niveauer for udtynding. Fordi formålet med kelation er stramt binde mineraler og fjerne dem fra kroppen selv om urinen, fjerner mundtlig Chelat også mineraler kritisk til korrekt ernæring fra kroppen, såsom kalium, zink og kalcium. Traditionelt, var intravenøs kelation ledsaget af samtidige høje doser af næringsstoffer minerals.

• Forventer patienten at opleve overdreven sveden og vandladning, en almindelig bivirkning af oral Chelat. Hovedpine skyldes dehydrering forårsaget af kelation.

• Ur til tromboflebit, der er hævelse og ubehag i venerne. Tromboflebit kan blive meget alvorlig, da det kan forårsage en eksisterende blodprop til at frigøre og fremme gennem blodbanen.

• Skærm patienten for nyreskader. Mundtlig Chelat forårsager stress på nyrerne, hvilket resulterer i nyre toksicitet. Giftstoffer skal udskilles af nyrerne, og fremskyndelsen af processen ved mundtlig Chelat kan forårsage skader på nyrerne.

• Være på vagt for eventuelle anfald. En af de farlige Sundhedsrisici af oral Chelat, når de anvendes uden for sit oprindelige formål af afgiftning, er anfald. Anfald er normalt et resultat af for stor en dosis af en mundtlig Chelat produkt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com