Hvor hen til forhindre katten Scratch sygdom

08/02/2010 by admin

Kat bunden sygdom (CSD) er en infektion forårsaget af Bartonella henselae bakterie. Det er båret af katte i deres spyt og overføres til mennesker via et bid eller bunden af en kat, som regel en killing. Bartonella henselae medfører ikke symptomer hos katte og mange menneskers luftfartsselskaber er asymptomatiske så godt. CSD løser normalt sig selv. De følgende trin vil vise hvordan man kan forhindre et tilfælde af CSD.

Instruktioner

• Brug forsigtighed når de leger med katte. Den bedste måde at forhindre CSD er at undgå katte helt fordi de er den primære infektion og du bør aldrig drille eller provokere en kat. Strejfer eller ukendte katte skal ikke håndteres.

• Vær især forsigtig omkring killinger. Unge katte er mere tilbøjelige til at være bærere, men CSD synes at være smitsomme i kun et par uger. Killinger med lopper er mere tilbøjelige til at være inficeret.

• Vask dine hænder grundigt efter håndtering af din kat og rene grundigt kat bider eller ridser med sæbe og vand. Lad ikke din kat til at slikke eventuelle åbne sår.

• Slippe af lopper på din kat bruge loppe kraver og andre behandlinger til at opbevare jeres kat fra at være inficeret igen. Nogle former for lopper også bære Bartonella henselae bakterie, men de kan ikke direkte smitte mennesker.

• Følge op med inficerede patienter i to til seks måneder til at forhindre en gentagelse af CSD. Smittede katte behøver ikke at blive behandlet eller aflives.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com