Tilladte Atkins Diet Foods

03/25/2010 by admin

Tilladte Atkins Diet Foods

Den Atkins Diet er baseret på uddannelse kroppen til at forbrænde fedt. Dette gøres ved at begrænse sin indtagelse af kulhydrater. Til Atkins optælling, er netto carbs relevante metrikværdien, et tal svarende til de samlede kulhydrater i en servering minus fiber. Programmet begynder med en meget begrænset kost, men udvides gradvist til at omfatte mere mad i begrænsede mængder som dieters nå deres mål vægt.

Induktion

De første to uger af Atkins kost er kaldet "induktion fase." Det er designet til at få kroppen bruges til en lav-carb miljø, øge den naturlige metabolismen af fedt, der fører til vægttab. I denne periode er samlede netto carbs pr. dag begrænset til 20. I denne periode omfatter de acceptable fødevarer magert protein som kylling, fisk, Tyrkiet, kalvekød, æg og magert oksekød udskæringer, som kan spises i ubegrænsede mængder. Andre tilladte fødevarer under induktion omfatter bladgrøntsager og lav-stivelse grøntsager (dybest set noget undtagen bælgplanter), men disse skal være begrænset til at forblive under grænsen på 20 carb.

Fortsat vægttab

Efter de meget strenge induktionsfasen udvides listen over tilladte fødevarer for at medtage højere carb fødevarer såsom nødder, frø og bær. Carb diæter nulstiller på 25 og øger hver uge med 5 carbs om dagen indtil vægttab boder eller du kommer inden for 10 pounds af dit mål vægt. Alle grøntsager er tilladt i induktion fase er stadig tilladt, men i lidt større mængder.

Vedligeholdelse

Når du er kommet i 10 pounds af dit vægttab mål, svulmer listen acceptabel mad igen. Stivelsesholdige grøntsager og korn er inkluderet. Du kan tilføje 10 netto carbs pr. dag pr. uge, indtil du når din ligevægt carb indtagelse, på hvilket tidspunkt du ophører med at miste vægt. En kvart kop ris eller en halv kop havregryn er nogenlunde svarer til 10 netto carbs. Squash, kartofler og bønner er tilladt i begrænset mængde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com