Stomien problemer

09/07/2010 by admin

En læge kan oprette en stomi under en kirurgisk procedure. En stomi forbinder den nederste del af tyktarmen uden på maven og bruges til at fjerne fækal affald fra kroppen ind i en pose.

Røde våd hud

Ifølge den amerikanske National Library of Medicine, kan en affald pouch ikke effektivt forsegle omkring en stomi hvis huden omkring stomien åbning er rød eller våde. Patienter bør rapportere denne hud betingelse til en læge, og de kan bruge ordineret medicin til behandling af huden.

Utæt

Huden omkring en stomi kan blive betændte og ømme, hvis stomien lækager. Hvis dette sker, kan patienter behøver medicinsk hjælp til at reducere inflammation.

Hår

Hår på huden omkring en stomi kan forhindre, at en etui fra effektivt klistrer til huden. Patienter kan være nødvendigt at barbere hår, der vokser på områder af huden omkring stomien.

Længere stomi

En stomi kan blive længere og holde sig ud af maven mere end normalt. Enkeltpersoner kan anvende is svøbt i et håndklæde eller en anden kold komprimere til stomi for at reducere dens længde.

Blødning

Patienter kan opleve lille blødning når de renser en stomi. Problemer relateret til stomien blødning bør rapporteres til en læge.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com