Rollen som sygeplejerske pædagog vedrørende ansvarlighed

09/25/2010 by admin

Rollen som sygeplejerske pædagog vedrørende ansvarlighed

Sygeplejerske pædagoger er omfattet af en adfærdskodeks og målet om forbedring af viden af professionelle sygeplejersker. De behandlere arbejder under en etableret samlinger af vedtægter og love designet til at skabe sammenhæng og en etisk kodeks.

Opgaver

En sygeplejerske pædagog bærer mange kasketter samtidig udføre rutinemæssige opgaver. Uddannet og autoriseret pårørende tjene som lærere, vejledere, forskere og rådgivere til sygepleje-studerende. Sygeplejerske pædagoger debiteres med udfordring af ikke kun instruere fremtidige sygeplejersker, men bevare optegnelser og vedhængende til ansvarlighed normer for både læring institution og statens love om sundhedspleje.

Etiske kodeks

De etiske principper, som mandat ansvarlighed normer og vedrører en godkendt adfærdskodeks omfatte studerende udvikling, indhold kompetance, gyldig og sandfærdig vurdering af studerende, finansielle integritet, respekt for kolleger og et engagement i professionalisme.

Ideologi

American Association for kollegiale sygepleje etableret en professionel ideologi i 1998 for at forbedre faglige værdier og en forpligtelse til livslang læring inden for sundhedspleje. Sygeplejerske pædagoger er ansvarlig for at forberede kommende sygeplejersker at beskytte patienter mod overgreb og indarbejde aktuelle sygepleje innovationer i læseplanen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com