Hvordan at finde de bedste langsigtede Care forsikring udbydere

08/13/2010 by admin

Hvordan at finde de bedste langsigtede Care forsikring udbydere

Langsigtet plejeforsikringen er nogle fejlagtige tro, ikke bare sygesikring. Hvis du har en sygeforsikring, det ikke vil dække omkostningerne forbundet med langvarig pleje på et plejehjem, bør du har brug for det. Givet, hvor høje disse omkostninger kan være, og i betragtning af, at en større og større del af befolkningen lever længere — over 80 er en af de hurtigst voksende befolkningsgrupper — langsigtet plejeforsikringen er en nødvendighed for flere og flere mennesker.

Stærke virksomheder

Hvis du er på udkig efter gode udbydere for langsigtet pleje forsikringspolicer, bør du opsøge virksomheder med en stærk og stabil historie. MetLife, GenWorth og John Hancock er alle virksomheder, der har modstået burst bobler og finansielle storme uden stigende præmier eller benægte pleje til forsikringstagere. Eksemplerne her tendens til at have mere dyrt politikker end konkurrenterne, men trade-off er at de er stabile.

Bestemme dine omkostninger

De bedste lange sigt forsikringspolicer kan variere afhængigt af de omkostninger, som du er nødt til at stå over for i dit område. Du skal kigge på de gennemsnitlige omkostninger for en daglig ophold i plejehjem i dit område. Større byer og boliger, der giver specialiserede pleje vil være dyrere, nogle gange over 400 USD pr. dag. At-Home pleje kan blive endnu dyrere. Du skal sørge for, vil deres politik dække dine udgifter, mens også sørge for, at du ikke betaler for meget for en politik, der vil betale mere end du har brug for.

Statslige forsikring afdelinger

Hver stat har sin egen afdeling af forsikring, herunder langsigtet pleje politikker. Oplysninger om politikker og udbydere, simpelt hen begive sig til website, www.naic.org og vælg din stat. Det vil tage dig ret til hjemmesiden, og du kan gennemse oplysninger om udbydere i dit land. Dette websted vil også give e-mail-adresser, som du kan sende forespørgsler om politik. Du kan også få hjælp til at forstå nogen politikker eller programmer entydigt til din tilstand.

Inflation beskyttelse

Klogt investere i en langvarig pleje forsikring, når de er unge, men de normalt ikke behøver at fordele indtil de når deres 80 'er. Værdien af en dollar kan ændre en masse i de mellemliggende årtier, og inflation beskyttelse vil sørge for, at din politik beløb varierer for at matche inflationen. Dette vil koste mere i præmier, men når tiden kommer at kontanter i politikken, det altid bedre tilpasses behovene hos klienten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com