Hvordan kan jeg vide, hvis min Depression bliver værre?

08/25/2010 by admin

Depression syge opleve symptomer som tristhed, angst, følelse af lavt selvværd eller skyld hver dag i to uger eller mere. Din læge kan bekræfte en diagnose af depression og hjælpe dig med at finde behandling. Hvis depression ikke behandles lige med det samme, kan forværre din tilstand. Jo længere venter du med at søge behandling, jo mere udfordrende kan det være at overvinde. Overvågning din depression og anmelde din terapeut af enhver signifikant ændring i dine symptomer vil i høj grad øge dine chancer for succes i at overvinde din depression.

Ændre i adfærd

Familie og venner har bemærket en ændring i din adfærd. Du finde mister interessen for ting du engang brød sig om. Du har svært ved at koncentrere sig på arbejdspladsen, eller ring i syge simpelthen fordi det føles som for meget besvær at gå nogen steder. Hvis du er studerende, kan du opleve svært ved at fuldføre opgaver, efter klasse foredrag eller deltager i gruppearbejde. Dine Hobbyer ikke længere give dig nydelse. At udføre dagligdags opgaver, såsom husarbejde, synes at være for meget at håndtere.

Isolation

Du føler dig mere og mere ubehageligt i sociale indstillinger, til det punkt hvor du undgå eventuelle aktiviteter med andre. Du bliver angst omkring større grupper af mennesker, når du var engang en sociale sommerfugl. Du undgår autoritetsfigurer eller andre, der kan være skræmmende. Når du taler til mennesker, du bliver distraheret, uinteresserede, undgå øjenkontakt og forsøge at afslutte samtalen så hurtigt som muligt. Din betydelige andre og børn er begyndt at spørgsmålet hvorfor du så reserveres, og de udtrykker bekymring for dit velbefindende.

Humørsvingninger

Du oplever øget agitation og humørsvingninger. Når du overvejer, hvad du skal gøre for dagen, er du forbruges med angst, nervøsitet og forværring. Simple opgaver forårsage følelser af intenst pres, der gør det synes som om du aldrig vil få noget gjort.

Reaktion på medicin

Hvis du er på antidepressiv medicin, men opdager, at dine symptomer bliver værre, fortælle din læge straks. Den National Institute of Mental Health noter "patienter skal tage regelmæssige doser for mindst tre til fire uger før de er tilbøjelige til at opleve en fuld terapeutisk effekt. De bør fortsætte med at tage medicin for det tidspunkt er angivet af deres læge, selv om de føler sig bedre, for at forhindre et tilbagefald af depressionen. Medicin bør stoppes kun under en læges tilsyn."

Selvskadende adfærd

Når følelser af tomhed, værdiløshed og sorg er overvældende, henvender nogle mennesker sig til selvstændige skade til at klare med smerter. Sårede dig selv med vilje til at behandle din smerte eller tænker på at begå selvmord er en alvorlig tegn på, at din depression bliver værre. Hvis du såret dig selv eller har selvmordstanker, kalde din læge, terapeut eller et selvmord helpline straks. Det nationale Institut for Mental sundhed antyder du kan "ringe til gratis, 24-timers hotline af den nationale selvmord forebyggelse livline på (800) 273-TALK eller (800) 273-8255; TTY: (800) 799-4TTY (4889) til at tale med en uddannet rådgiver. "


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com