Acapella vejrtrækning behandling

10/06/2010 by admin

Acapella vejrtrækning behandling er en form for bronchiale hygiejne terapi til patienter, der har plager clearing sekret fra luftvejene. Normal luftvejene clearance kræver en effektiv hoste med ciliated epitelceller, flytte Slim mod luftrøret og strubehovedet hvor de overskydende sekret kan blive expectorated. Syge er ikke altid kunne gøre dette effektivt, så de har brug for, hvad der kaldes bronchiale hygiejne behandling såsom acapella behandlinger.

Betydning

Acapella terapi foregår, når en patient har dårlige arbejdsstillinger og muskeltonus. Når en personer muskeltonus og kropsholdning er svage det gør en patienterne hoste meget ineffektiv. Uden en effektiv hoste sekreter bo inden for luftvejene og skabe infektion. Acapella terapi hjælpe at vibrere brystet og bryde op sekreter at gøre dem lettere for patienten at hoste ud eller for dem at blive suctioned ud.

Funktion

Acapella terapi er et fantastisk værktøj for cystisk fibrose patienter og kronisk obstruktiv lungesygdom. Ved at blæse ind i acapella enheden en flutter ventil er aktiveret og forårsager en vibration, der går gennem brystet hjælper med at bryde op sekret. Da disse sekreter er brudt op så hvis patienten er i stand til at hoste de kan hoste spyt op eller den åndedrætsterapeut kan suge patienter airways.

Misforståelser

En af de fælles misforståelser af en bronchiale hygiejne terapi er, at når patienten er ud af hospitalet ikke betyder han/hun har at gøre behandling derhjemme. Behandlingen skal ske til læger ordrer og kunne være op til fire gange om dagen selv derhjemme. Der vil være mål sæt for hver patienter visse sygdom og disse mål skal opfyldes, for at patienten til at få det bedre.

Fordele

En af de store fordele ved gør acapella terapi er at det er meget let at gøre og det er lette vægt. Det kan bruges i enhver kropsholdning, herunder siddende, stående eller liggende. Hyppigheden og modstanden kan justeres ved twist af skiven i slutningen af enheden. Det er ikke så trættende som andre behandlinger men lige så effektive. Dette er en af de billigste hjemme behandlinger.

Advarsel

Beholdt sekreter vil øge arbejdet i vejrtrækning, forårsager luft diffusering og fremme atelektase. Patienten har brug for høj motivation til at fortsætte behandlinger hjemme. Patienten skal kunne koncentrere sig og forstår at lave terapi i rækkefølge at arbejde godt. Der kan være begrænsninger af teknik baseret på typen sygdom og sværhedsgraden af sygdommen. Patienten kan få trætte med denne form for terapi, så resten vil være nødvendig, når behandlingen er færdig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com