Hvordan man kan opretholde et socialt liv mens deprimeret

08/31/2010 by admin

Hvordan man kan opretholde et socialt liv mens deprimeret

Opretholde et socialt liv, mens du er deprimeret kan være meget udfordrende, da karakteren af denne psykologiske tilstand vil få dig til at føle sig isoleret og alene i verden. Ved at holde kontakt med dine venner og kære og ved at tilslutte sig behandlingsplan udrakte af din mental sundhedsprofessionel, vil du kunne opretholde et socialt liv mens deprimeret.

Instruktioner

Opretholde et socialt liv, mens du er deprimeret

• Følg den behandlingsplan, der er ordineret af din mentale sundhed sygeplejerske, uanset om det er psykoterapi, antidepressiva eller en kombination af begge. Ved kovending off din behandling sti, forbundet du risiko trække længere fra verden omkring dig og afbrydelse af relationer, der hjælper dig til at føle sig med resten af verden.

• Opretholde et socialt liv, når du er deprimeret af at komme ud af huset så vidt muligt. Selv om du har ingen planer om at mødes med nogen, er det meget bedre at være ude i det offentlige, blandt andre mennesker. Følelser af depression har tendens til at øges, når du er hjemme alene, tabt i dine tanker, med ringe eller ingen eksterne stimuli.

• Planlæg en begivenhed eller parti eller frivillige til at hjælpe eller planlægge en andens part. Dette er en fantastisk måde at holde dit sind travlt, mens du er deprimeret og planlægge en social begivenhed, der vil holde dig i kontakt med mange andre mennesker. Den festlige stemning af partiet vil bidrage til at hæve din spiritus.

• Frivilligt din tid med en velgørende organisation. Afsætte dig selv til at hjælpe andre mennesker, der er mindre heldige end du vil hjælpe dig med at udvikle et bedre perspektiv på dine egne problemer. Eller, mere sandsynligt, det vil få dig til at glemme dine problemer helt og fokusere på opgaverne på hånden.

• Deltage i en øvelse klasse til at opretholde et socialt liv, mens du er deprimeret. Ikke kun bliver en øvelse regime hjælper til at øge din energi og gøre dig føle sig bedre om din krop og sind, men det vil tillade dig at interagere med andre, der har en lignende forpligtelse for deres sundhed.

Tips & advarsler

  • At deltage i en støttegruppe for andre kan kæmper med depression være et vigtigt første skridt i at udvikle et socialt liv, da du kan tale og lytte til andre, der går gennem lignende udfordringer. En støttegruppe er også en glimrende mulighed for dem, der ikke har råd til omfattende psykoterapi.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com