Plejehjemmet temperatur forordninger i Illinois

09/03/2010 by admin

Plejehjemmet temperatur forordninger i Illinois

En af de vigtigste aspekter af sygepleje hjemmeplejen er at sikre, at ældre har en sikker og komfortable omgivelser. En vigtig facet af levende miljø er temperatur. Mens staten Illinois har ingen særlige love eller regler med hensyn til temperatur i plejehjem, Illinois kommer under de føderale regler, der styrer denne sag.

Sårbarhed

Undersøgelser har vist, at ældre er langt mere modtagelige over for virkningerne af både varme og kulde end yngre mennesker. Derfor er det afgørende at sikre, at plejehjem opretholde en moderat og behagelig temperatur på alle tidspunkter. Af denne grund, har den føderale regering indført bestemmelser om opvarmning og afkøling spørgsmål.

Aircondition

Den føderale regering ikke specifikt, at plejehjem skal have installeret air-conditioning enheder eller en samlet varmepumpe. Men det kræver at plejehjem opretholde en temperatur på mindre end 81 grader Fahrenheit i soveværelser, fællesarealer, cafeterier og ethvert sted, hvor beboerne kan tilbringe en betydelig mængde tid.

Opvarmning

Føderale regler kræver, at plejehjem opretholde en varm og behagelige omgivelser i patientens levende områder. Temperaturen i disse områder skal aldrig falde under 71 grader Fahrenheit.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com