Hvad er årsagerne til lave eosinofile?

03/30/2010 by admin

Hvad er årsagerne til lave eosinofile?

Eosinophiltal er en type hvide blodlegemer, der spiller en afgørende rolle i kroppens immunsystem. De er ansvarlige for kæmper for at undgå invasioner fra andre organismer såsom parasitter og vira. Eosinophiltal er lavet i kroppens knoglemarven og derefter cirkulere rundt i kroppen via blodet. Under en blodprøve kontrollere behandlere til eosinofil niveauer. Høje niveauer er et advarselsskilt, kroppens immunsystem er meget aktiv. Lav eosinofil niveauer er at foretrække, ifølge Net Wellness.

Vellykket kontrol af allergi

Allergisk eller atopiske lidelser udløse eosinofile at øge i hele kroppen. For eksempel, når en person er påvirket af høfeber, bemærker der er forhøjet indhold af eosinofile i den nasale passager, CincinnatiChildrens.org. Når en person er allergisk tilstand er veldrevet, er disse hvide blodlegemer lavt. Over-the-counter eller receptpligtig antihistaminer kan kontrollere kroppens reaktion på allergener, dermed signalering kroppen at produktionen af eosinofile i knoglemarven ikke er nødvendige, ifølge CincinnatiChildrens.org.

Korrekt astmabehandling

Når en patient oplever et astmaanfald, eosinofile frigives ikke ordentligt og ophobes i lungerne. De frigiver toksiner at bekæmpe ubudne gæster, men i stedet opflamme væv af lungerne. Steroid medicin er generelt vellykket i at eliminere denne proces, så bemærker når en patient astma er forvaltes korrekt via rednings-inhalator og andre medikamenter, eosinofil Greven er lav, globale Net. Forvaltningen af en patients astma kan også fjerne langsigtede skader til lungerne fra en overflod af eosinofil toksiner.

Fravær af betingelser

For lavt indhold af eosinofile betyder, at kroppen er ikke sandsynligt, at være involveret i kæmper for at undgå sygdomme, en blodprøve kan hjælpe udelukke flere betingelser, herunder visse i oversigterne, immunologiske forstyrrelser, blodsygdomme, endokrine problemer, parasitære skadedyrsangreb og infektionssygdomme, ifølge Merck. Høje koncentrationer af eosinofil opdages i væv, såsom den nasale passager, kan det give heath plejepersonalet en anelse om hvad der kunne være galt. Når eosinofil niveauer er fundet for at være forhøjet, giver det sundhedspersonale flere spor om hvad der kan forårsage varierende niveauer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com