Bedste vitaminer til huden

09/06/2010 by admin

Bedste vitaminer til huden

Vitaminer og mineraler kan anvendes direkte på huden eller indtages oralt. Hvis du har acne problemer, tør hud, hud, der er fedtet eller hud, der er plettet, er der over-the-counter vitaminer kan forbedre kvaliteten af din hud. Før at se en hudlæge, overveje at tage vitamintilskud og se hvor meget din hud kan forbedre. Med et par daglige kosttilskud, en sund kost og masser af vand er chancerne din hud vil forbedre og du skal aldrig se en hudlæge. Hvis du stadig oplever hudproblemer, efter at tage vitaminer eller du oplever en allergisk reaktion, se en hudlæge hurtigst muligt.

Betydning

Vitaminer kan hjælpe kroppen indefra og de gode resultater kommer til udtryk på indersiden. Har du trist, aldrende hud eller dvælende hudproblemer, er det sikkert en afspejling af hvad der foregår inde i din krop. Selvom spise visse fødevarer har vist sig ikke for at udløse acne specifikt, vil dem med sunde, foryngende kost se en refleksion i kvaliteten af huden, ikke kun i ansigtet, men på hele kroppen. For at høste fordelene af disse vitaminer, drikke mindst otte glas vand er om dagen og spise en kost af økologiske frugter og grøntsager en fantastisk måde at forbedre din hud samt dit generelle velbefindende.

Typer

Vitamin E, A, K og C er kosttilskud, der hjælper huden indefra. Topiske cremer med Vitamin E og A er også gavnlig til overfladen af din hud. C-vitamin er især nyttig i behandling af langvarig solen i huden. Fordi det lukker umuligt at tage for meget vitamin C i en dag, bør at tage regelmæssige C kosttilskud samt spise fødevarer rige på vitamin C, som appelsiner, din hud blive mere modstandsdygtige over for solens skadelige stråler.

Tidsramme

Tage dagligt kosttilskud med Vitamin C, Vitamin K, Vitamin E og Vitamin A, herunder gnide små mængder af Vitamin E og en olie eller lotion til din hud dagligt. Hvis du følger denne metode for en måned, vil din hud ser mere elastisk, klarere og sundere. Ikke få afskrækket, hvis det tager lang tid for din krop at afvænning fra din normale spisevaner. Snart vil du have klarere og renere hud og virkelig mærke forskellen.

Forebyggelse/løsning

For at forhindre eksem og tør hud betingelser, lindre ru og tørre områder med E-vitamin i olie form. Selvom vitaminet er aktuelt, er det effektivt at bruge på tør, irriteret hud. Hvis din hud oplever en særlig stærk flare-up, bruge cortison creme. E-vitamin bør anvendes regelmæssigt som en medicin og bør forbedre udseendet og fornemmelsen af din hud i de næste par måneder. Uanset hvad du gør, ikke ridse dine eksem, eller det vil blive værre.

Advarsel

Hvis du oplever særligt alvorlige hudproblemer som brandsår, svær acne, cyster eller andre alvorlige hudsygdomme, se en hudlæge. De vil sætte dig på receptpligtig medicin i tillæg til din vitamin regime. Personer med mild til moderat hudproblemer, prøv at tage kun vitaminer til mindst en måned før du tænder for receptpligtig medicin fra en hudlæge. Hvis du har spørgsmål om sværhedsgraden af din hudsygdom, check med en hudlæge eller læge i dit område.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com