Hvad er symptomerne på lavt kalium niveauer hos børn?

10/25/2010 by admin

Kalium er en elektrolyt, der er afgørende for funktionen af hjerte, muskler og nerver. Normal kalium niveauer er mellem. 3,5 og 5,0 milliækvivalenter pp. liter (mEq/L) af blod. Noget lavere end 3,5 mEq/L kan sætte individer med risiko for en potentielt dødelige betingelse kaldet hypokaliæmi. Anført nedenfor er nogle symptomer på lavt kalium niveauer hos børn.

Årsager

Lavt kalium niveauer hos børn kan være forårsaget, når alt for meget kalium er frigivet fra kroppen gennem opkastning, overdreven svedtendens og diarré. Ikke spiser nok kalium-rige fødevarer og sygdomme, der påvirker nyrerne som Cushings syndrom kan også forårsage lavt indhold af kalium.

Diagnose

Lavt kalium niveauer hos børn kan diagnosticeres ved at tage en blod eller urin prøve.

Svaghed og dehydrering

Lavt kalium niveauer hos børn kan forårsage svaghed og træthed, hyppig vandladning, ekstrem tørst og dehydrering.

Muskelkramper

Børn med lavt kalium niveauer kan have svært ved at flytte på grund af alvorlige kramper i muskler arm og ben.

Uregelmæssig hjerterytme

Lavt kalium niveauer i børn kan forårsage mild til svær hjerteslag uregelmæssigheder. Hvis kaliumniveauet i et barn får for lavt, kan det føre til hjertestop.

Behandling

Behandlinger for lavt kalium niveauer omfatter giver kalium intravenøst på et hospital, spiser masser af fødevarer, der er rige på kalium som bananer og spinat, og erstatte tabt elektrolytter i kroppen. Hvis børn oplever svære opkastninger og diarré, skal du kontakte en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com