Sådan returnerer du en medarbejder til arbejde efter ikke-erhvervsmæssig skade

04/12/2010 by admin

Sådan returnerer du en medarbejder til arbejde efter ikke-erhvervsmæssig skade

Det er ikke ualmindeligt for arbejdstagerne at blive skadet og ikke være i stand til at gå på arbejde. Mange skader er ikke arbejdsrelateret og ske på den ansattes fritid. For mange, kan et brækket ben eller arm hindre en medarbejders evne til at udføre daglige opgaver. Som et resultat, skal du som arbejdsgiver har en plan sat på plads at få medarbejderen tilbage på jobbet, at være produktive og sikker. Der er mange ting at overveje, når at få nogen tilbage til at arbejde efter en ikke-erhvervsmæssig skade.

Instruktioner

• Gennemgå din medarbejderhåndbogen. Et afsnit bør skitsere hvordan skal man behandle med medarbejder skader. Din håndbog bør være i overensstemmelse med statens labor love. Hvis der er ingen manual, slå stat labor love. Generelt, medarbejderen skal bruge alle tilgængelige sygedage mens ud af såret. Orlov kan kraeves efter denne periode til at reducere omkostninger til arbejdsgiverne.

• Har medarbejderen vurderes af en læge. Medarbejdere, som miss fem på hinanden følgende dage eller mere skal vurderes af en læge til at bestemme, hvis de er i stand til at udføre de opgaver, der kræves af dem på jobbet eller ej. I mange tilfælde, vil læger give medarbejderen en liste over begrænsninger men stadig klare dem for visse opgaver.

• Ved at tildele medarbejderen et arbejde Station, der ikke overstiger deres begrænsninger. For eksempel, hvis medarbejderen har et brækket ben, Sørg for de er på en station, hvor de kan sidde og udføre opgaver, skrivebord.

Tips & advarsler

  • Arbejdsgiverne er normalt forpligtet til at "bestræbe sig på" at gentildele og bevare en position af en skadet medarbejder men er ikke forpligtet til at gøre så på ubestemt tid, således at det bebyrder virksomheden. Dette er en løs definition, der er vurderet på sag for sag og er forskellige i hver enkelt stat.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com