Hvordan til at behandle influenza tåge bivirkninger hos børn

10/10/2010 by admin

FluMist nasal influenzavaccine er en intranasal vaccine til at forebygge visse stammer af influenza. Det er almindeligt anvendt i børn aldre to og op. Ifølge, flumist.com de mest almindelige bivirkninger er løbende næse eller tilstoppet næse, ondt i halsen, og feber og andre bivirkninger omfatter kuldegysninger, hoste, nedsat aktivitet, nedsat appetit, hovedpine, irritabilitet, muskelsmerter og træthed/svaghed. Disse bivirkninger er meget lig influenzasymptomer. Bivirkningerne er milde og behandles.

Instruktioner

• Afgøre, hvad dit barn har symptomer. Du kan gøre dette ved hjælp af et termometer til at tjekke et barns temperatur, spørge barnet, hvordan de føler eller "hvor det gør ondt" at få yderligere oplysninger på hans symptomer.

• Administrere den passende behandling for bivirkning symptomer. Hvis dit barn har en halsbetændelse, kan varm suppe bidrage til at lindre det. For en feber, hovedpine og muskelsmerter, bør Tylenol gøre tricket. En kold komprimere kan også hjælpe med et barns feber.

• Tjek tilbage med dit barn ofte til at se, hvordan han er følelse og hvis nogen nye symptomer er opstået. Du kan derefter bruge de relevante behandlinger til at behandle dit barns bivirkning symptomer, som de kommer.

Tips & advarsler

  • Sørg for at give dit barn den korrekte dosis af Tylenol og ikke giver mere end den anbefalede dosis pr. periode på 24 timer.
  • Undgå at give dit barn suppe, der er for varmt, som kan forværre en halsbetændelse endnu længere.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com