Tænderskæren nat vagt anbefalinger

11/05/2010 by admin

Omkring 20 procent af alle voksne slibe deres tænder mens du sover. Tænder slibning - også kaldet Bruksisme--opstår Hvornår den forreste og nederste række af tænder er ikke linet op på grund af flere faktorer: en overbid, forskydning af kæbe eller tidsmæssige mandibular fælles syndrom.Tandlæger anbefaler ved hjælp af en mund vagt, der er en plastik enheden placeret i munden, der skaber en barriere og gør det umuligt at slibe tænderne.

Identifikation

Bruxism kan forekomme i alle aldre og er ofte relateret til stress. Normalt, er det en partner eller familie medlem, der lægger mærke til at du slibe dine tænder om natten.En mund plade kan være skræddersyede af din tandlæge, så du kan bære det om natten for at forhindre tænderskæren. Der er også flere gode udgaver, som kan købes online for mindre end $40 (Se nedenstående ressourcer). Tal med din tandlæge til at se, hvad der er bedst for dig.

Betydning

Venstre umarkeret, kan bruxim føre til nedslidning af tænderne, som vil gøre det sværere at tygge maden ordentligt. Det kan også føre til større følsomhed over for varme og kolde fødevarer. Bruxism kan også resultere i hovedpine, nakke smerter eller munden ømhed. Som tænder slibning sker der hyppigst om natten, det er næsten umuligt at frivilligt stop opførsel.

Overvejelser

Hvis du har en overbid eller underbite, kan det ikke være muligt at bære en one-size-fits-all mund vagt købt online eller fra et apotek. Eksperimentere med en version på din tandlæge kontor. Hvis du ikke har nogen alvorlige forskydning i dine tænder eller kæbe, kan du have succes med en ikke-brugerdefineret munden plade.

Misforståelser

Den største misforståelse er, at bruxism ikke er et alvorligt medicinsk problem. Mens ikke alle, der kværner tænder vil opleve hovedpine eller smerter i nakken, gør Bruksisme skade tænderne. Det er vigtigt at bevare integriteten af tænderne, så du kan ordentligt tygge og fordøje maden.

Advarsel

Ignorer ikke Bruksisme. Selvom du ikke lider nogen smerte eller ubehag, men formoder du slibe dine tænder om natten, se din tandlæge. Hun kan vurdere du og anbefaler, at du får en skræddersyet munden plade eller købe en generisk version online eller fra et apotek.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com