Sikkerhedsspørgsmål for rutsjebaner

10/30/2010 by admin

Sikkerhedsspørgsmål for rutsjebaner

En anslået 319 mio mennesker nedladende amerikanske forlystelsesparker hvert år. Fyrre mennesker blev dræbt i rutschebane ulykker fra 1994 til 2004 på grund af falls og kollisioner eller hjerte- eller intrakraniel hemorrhages.

Computer vs mennesker

De fleste ulykker rutschebane på grund af computerfejl eller upassende eller forsømmelig opførsel af ryttere og operatører.

Årvågenhed

Den største rutschebane sikkerhedsforanstaltning er alarm og årvågne lånere og operatører, der skal rapportere udstyr funktionsfejl, manipulation eller mistænkelige adfærd af enkeltpersoner.

Tur operatører

Distraheret, bored, uhøflig eller vild rutschebane operatører er normalt tegn på manglende opmærksomhed på sikkerhedsspørgsmål og bør rapporteres til forlystelsesparken forvaltning.

Sikkerhedsinspektioner

Et kritisk aspekt for at sikre sikkerheden af en rutschebane er dagligt morgen inspektioner af forlystelser af park vedligeholdelse hold, at smøre, reparere og vedligeholde udstyret.

Inkonsekvent lovgivning

Et kritisk sikkerhedsproblem er manglen på føderale tilsyn med forlystelsespark sikkerhed, med lokale tilsyn varierende bredt blandt stater.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com