Hvor lang tid tager det at rense Urban vand?

12/13/2010 by admin

Hvor lang tid tager det at rense Urban vand?

Fordi vand fra hanen ofte lugter dårligt og smager af klor, folk måske tror vandet ikke er ren. Vand kvalitetsstandarder for offentlige vand afviger fra offentligheden. Offentlige vand skal være ren, rent og drikkeligt af statslige og føderale lovgivning. Lugt og smag betragtes som objectionables og ikke spørgsmål, der påvirker vandkvaliteten.

Behandling og strømningshastigheder

Hvor vandet bliver trukket fra drev længde af tid til behandling og rensning af offentlige vand til at drikke. Vand opsamles i reservoirer eller trukket fra floder skal igennem mange behandlingsprocesser, før det er frigivet for det offentlige forbrug. En anden faktor, der tal i behandlingstiden har at gøre med strømningshastigheder vand kommer og ud af rensningsanlægget.

Højt Flow planter

Urban højt flow vandbehandlingsanlæg hovedsagelig behandle vand i lidt over to timer fra det tidspunkt, vandet ankommer til anlægget. Det afhænger hvilken type behandling processer der foregår og status af vandet når det ankommer. Desuden, under EPA retningslinjer er kun overfladevand reguleret. Hvis et rensningsanlæg bruger vand godt, behandlingsmodaliteter ændre som gør den tid, der kræves til at behandle vandet, som ville blive væsentligt reduceret.

Behandlingsprocessen

Behandlingsprocessen for en højkapacitet plante i en bymæssig sammenhæng skærme ud store snavs og derefter blander vandet med naturlige materialer, der klumper sig sammen, sediment og slip det til bunden. Skummet top vandet sendes derefter gennem en ozon, klor eller Chloramin proces, der udfører bakterier kill. En sidste skylning gennem sandet og carbon filter senge polish og rent vand til forbrug. Vandet kontrolleres løbende på forskellige punkter i denne proces af vand behandling plante operatører.

Distribution

Behandlet vand træder distributionssystemet af pumpes ind i store lagertanke ovenfor boligområder. Vand skal opfylde over 90 forordninger for at være sikker for det offentlige forbrug. Vand behandling operatører er licenseret af afdelingen stat sundhed og er i sidste ende ansvarlig for rent drikkevand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com