MS naturlige behandlinger

06/19/2010 by admin

Multipel sklerose er en medicinsk tilstand, der påvirker nervesystemet. Med multipel sklerose forårsager kroppens immunsystem progressive skader ved at spise væk i den beskyttende dække af nerverne. Dette resulterer i en afbrydelse mellem meddelelse af kroppen og hjernen. Dette medfører ofte permanente skader på nerverne. For personer med multipel sklerose er der forskellige naturlige behandlinger.

Urter

Kineserne har traditionelt anvendes en urtemedicin til behandling og forvaltning af multipel sklerose symptomer. Urten er kendt som Bushen Gusui, og det er også almindeligt anvendt til nyrelidelser. Denne urt er taget som en pille. Bushen Gusui er kendt for at være effektiv til at mindske symptomerne på multipel sklerose og også for at sænke frekvensen af dens flare-ups. Det er i stand til at hæmme de inflammatoriske respons af både rygmarven og hjernen.

Yoga

Yoga er en naturlig måde til behandling af multipel sklerose og dens symptomer. Yoga er især gavnligt for bekæmpelse af træthed og udmattelse, som er to af de største symptomer på sygdommen. Forskellige typer af zoneterapi behandlinger er også nyttige for beroligende sensoriske, urin og motoriske tegn i personer lever med multipel sklerose.

Kosttilskud

Der er også flere typer af kosttilskud, der er meget gavnligt for forvaltningen af multipel sklerose symptomer. Disse kosttilskud omfatter kæmpenatlysolie, omega 3, B-vitamin kompleks (især folinic syre, inositol, B12 og B1), mineraler (såsom magnesium, zink, mangan og selen), sorte solbær olie og aminosyrer (f.eks glutathion, N-acetylcystein og phosphatidylcholin).

Kost

Spise en sund, afbalanceret og nærende kost kan også bidrage til behandling af multipel sklerose. Dette indebærer spise masser af grøntsager og frugter, forbrugende plante protein i stedet for animalsk protein, fjerne flerumættede grøntsager fra kost, spise mere økologisk mad produkter, spise masser af gurkemeje og ingefær, og forbruge mere omega-3 fedtsyrer (du kan få disse fra valnødder, fisk, hamp og hør frø).

Bromelain

Bromelain er en anden urtemedicin, som er kendt for at være yderst gavnligt til behandling af multipel sklerose. Bromelain er en blanding af fordøjelsesenzymer, der er udvundet af ananas. Det er elsket for sine potente anti-inflammatoriske egenskaber. For dem, der lider af multipel sklerose, er idet bromelain en naturlig måde at lindre betændelse og smerter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com