Cellulite infektioner

06/20/2010 by admin

Cellulite infektioner eller cellulitis er et fælles bakteriel hudinfektion, der potentielt kan være farligt, hvis ikke behandles ordentligt. Cellulitis opstår, når bakterierne inficerer brudt hud og spreder sig til det bløde væv under huden. Det ser ud som hævede, røde område af huden, der er mørt og har evnen til at sprede sig hurtigt.

Symptomer

Der er en række af cellulitis symptomer, herunder rødme af huden, varme, hævelse, ømhed og undertiden smerter. Pus kan lække fra huden og store vabler kan vises. Disse symptomer kan også være ledsaget af feber.

Årsager

Cellulitis opstår, når visse typer af bakterier kommer ind i kroppen gennem revner eller pauser i huden. De mest almindelige typer af bakterier, der forårsager cellulite infektion er streptokokker og staphylococcus. Hævede hud samt tørre, skællende hud, kan tjene som et indgangspunkt for disse bakterier.

Risici

Ældre og personer med svækket immunforsvar har en større risiko for at udvikle cellulite infektioner. Også har folk, der injicerer ulovlige stoffer, diabetikere og personer, der lider af kronisk svampeinfektion mere af en risiko for bakteriel infektion.

Behandling

Cellulite infektion behandling omfatter normalt en recept mundtlig antibiotikum, såsom cephalexin. Du skal tage antibiotika i 10 til 14 dage, selv om tegn og symptomer på cellulitis normalt forsvinder efter et par dage.

Forebyggelse

Hvis du har en hud sår, forhindre cellulitis ved vask såret dagligt med vand og sæbe og anvende en antibiotisk salve. Dækker såret med en forbinding og ændre det dagligt. Diabetikere bør holde huden fugtet og bære passende fodtøj og handsker til at beskytte hænder og fødder og forebygge sår.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com