Hvad er farerne ved Teflon belagt briller?

06/14/2010 by admin

Hvad er farerne ved Teflon belagt briller?

Teflon-belagt briller blev udviklet af DuPont sammenholdt med SOLAS forskning og udviklingsteam, en optisk linse selskab med oprindelse i Australien. Teflon er en type af belægning, der blev udviklet af DuPont til at oprette en non-stick overflade i madlavning pander. Teflon belagt linser har været markedsført som en ridsefast, anti-statisk og reduceret blænding linse.

Varmeproduktion

Hvis de blev efterladt i bilen på en solrig dag, vil solen varme op linser. Dette er en fare, fordi ikke blot kan du brænde dig selv med varme genereret fra solen, men hvis de bliver for varmt, de kan afgive giftige gasser.

Giftige gasser

Når belægning på objektiver når 464 grader F, udsender en giftig gas, kendt som C-8 eller ammonium perfluorooctanoate, fra linserne. Dette kemikalie er kendt for at forårsage forskellige former for kræft og orgel skade i forsøgsdyr, ifølge Tuberose.com.

Dokumenterede sundhedsmæssige risici

Opvarmet Teflon er kendt for at dræbe et stort antal af husholdningernes fugle årligt, og forårsager et ukendt antal menneskers sygdomme. Sådanne sygdomme omfatter visse typer af kræft, samt orgel toksicitet og skader. I lave doser, gasser udledes fra Teflon ikke betragtes som en sundhedsrisiko; bare sørg for at du holder din Teflon-belagt linser er dækket i et glas tilfælde, i stedet for venstre i åbne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com