Hvad er de orale behandlinger for en gær infektion?

06/08/2010 by admin

Hvad er de orale behandlinger for en gær infektion?

Når de fleste mennesker taler om gær infektioner de henvise til disse vaginal i naturen. Men gær infektioner kan påvirke flere forskellige dele af kroppen, herunder munden, hud og blod. De kan blive behandlet topisk, intravenøst eller med oral medicin.

Trøske

Trøske er en gær infektion i munden. Det er mest udbredt blandt spædbørn, men børn og voksne kan også lider af denne betingelse. Ubehandlet trøske kan også føre til en gær infektion af halsen og spiserøret. Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC) er orale svampedræbende behandlinger for drosler tilgængelige i form af dråber (til spædbørn), sugetabletter, munden skylninger og piller.

Hud gær infektion

Tinea versicolor er en gær infektion på overfladen af huden. Det vises som hvide pletter eller pletter på garvet hud eller pink eller tan pletter eller pletter på ugarvede hud. Ifølge American Academy of Dermatology er denne type af gær infektion mest udbredt blandt teenagere og unge voksne. Det er ofte behandlet med en aktuel svampedræbende medicin, men kan også behandles med en mundtlig svampedræbende medicin, såsom ketoconazol.

Vaginal gær infektion

Vaginal gær infektioner er et fælles problem for kvinder, især dem, der er seksuelt aktive. Ifølge CDC er de mest almindelige behandlinger for vaginal gær infektioner aktuel svampedræbende creme eller svampedræbende stikpiller. Mundtlige svampedræbende medicin, såsom fluconazol, kan også gives i en enkelt dosis.

Invasive svampeinfektioner

En invasiv gær infektion opstår, når gæren inficerer blodet, hvilket bringer smitten til andre organer i kroppen. Ifølge CDC er invasive gær infektioner sjælden blandt raske mennesker. Dem der har svækket immunforsvar eller der har været indlagt i en længere periode af tid er mere tilbøjelige til at udvikle denne tilstand. Det kan behandles, intravenøst eller med oral medicin såsom fluconazol eller voriconazol.

Advarsel

Aldrig tage en mundtlig svampedræbende medicin uden recept fra din læge, da det negativt kan interagere med andre lægemidler. CDC anbefaler, at gravide kvinder eller kvinder, der forsøger at blive gravide, bør undgå at tage mundtlige svampemidler medicin, da de kan forårsage skade på et foster i udvikling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com