Sprukne læbe Relief

08/29/2010 by admin

Sprukne læber er karakteriseret af tørhed, peeling, brænding og selv blødning. De fleste mennesker oplever sprukne læber på forskellige tidspunkter i deres liv, men nogle er mere udsat for hyppige problemer på grund af klimaet, de lever, personlige vaner og manglende hydrering. Du kan lindre og helbrede sprukne læber, samt forhindre fremtidige chapping, ved at følge et par enkle trin.

Kosten ændringer

Forebygge og helbrede sprukne læber af regelmæssigt drikkevand. De fleste læger anbefaler otte 8 ounce glas hver dag. Du kan være nødvendigt at drikke mere, hvis du sveder meget. Du kan også nødt til at øge dit indtag i vinteren og hvis du bor i et meget tørt klima. Undertiden sprukne læber kan skyldes en mangel på jern og B-vitaminer. Hvis du ikke får nok af disse vitaminer i din kost, prøv et supplement i pille eller flydende form.

Aktuel produkter

Læbe balsam indeholder råolie og/eller bivoks hjælp til at lindre irritation af sprukne læber. Prøv at finde en læbe balsam, der også indeholder solcreme, da solens stråler har en udtørrende virkning på din hud. Hvis din læbepomade ikke har solcreme, anvende solen skærmen først og derefter balsam. Genanvende ofte, især efter at spise eller drikke. For kvinder, kan læbestift tilføje et ekstra lag af beskyttelse. For ekstremt sprukne læber, ikke kan svarer til behandling så hurtigt som du ønsker, så prøv gulvafslibning på en af de cremer, der er designet til at lindre dyrenes ømme yver. De ikke kan lyde appetitligt, men disse cremer er meget effektiv til beroligende tør hud.

Sparke vanen

Vær opmærksom på dine vaner. Du kan slikke dine læber og forværring dit problem. Ofte når læber bliver tørre og sprukne, slikke nogle mennesker dem til at fugte dem. Dette kan tørre ud dine læber endnu mere. Slikke dine læber kan forårsage yderligere dermatologiske problemer på huden omkring dine læber. Prøv at bruge en læbepomade, der ikke har en smag, der er særligt tiltrækkende for dig. Du vil være mindre fristet til at slikke dine læber.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com