Infektioner forårsaget af myelomatose

07/14/2010 by admin

Myelomatose er defineret som en kræft i plasma celler fundet inde i knoglemarven. Grunden til hvorfor denne type kræft er angivet som "flere" myelomatose er fordi kræft er fundet i forskellige knogler i hele kroppen. Men i de fleste tilfælde, kræft er fundet i knogler af overarme, bækken, lår og ryg. En af de mest almindelige virkninger af myelomatose er tilbagevendende infektioner. Myelomatose organisation, at personer med sygdommen er 15 gange mere tilbøjelige til at lide af tilbagevendende infektioner end andre. Infektioner er forårsaget af manglen på hvide blodlegemer i kroppen, forårsaget af kræft. Færre hvide blodlegemer er ensbetydende med lavere modstand eller immunitet over for sygdom og andre sygdomsprocesser.

Lungebetændelse

Bakteriel lungebetændelse er en fælles infektion, at individer diagnosticeret med myelomatose andel. Bakteriel lungebetændelse forårsager betændelse i lungerne og en ophobning af væske i luftsække, der forårsager åndedrætsbesvær.

Urinvejsinfektioner

Urinvejsinfektioner, også almindeligt kendt som urinvejsinfektioner, er også udbredt blandt personer diagnosticeret med flere lungebetændelse. Bakterier i nyrer eller urinveje er forårsaget af betændelse i blæren. Inflammation er en kropslig reaktion på bakteriel infektion.

Helvedesild

Helvedesild er en smitsom tilstand forårsaget af den samme virus, der forårsager skoldkopper virus. Fordi dem, diagnosticeret med myelomatose lider en kompromitteret immunsystem og forsvar, nogen virus- eller bakteriel infektion er fanget lettere end raske personer. Helvedesild virus forårsager smertefulde udslæt og væskefyldte blærer.

Bihulebetændelse

Bihulebetændelse er forårsaget af en betændelse i sinus hulrum af den nasale passager. En ophobning af væske i de nasale hulrum forårsager en stigning i presset af sinus hulrum vægge, reducerer vejrtrækning kapacitet, og kan også føre til earaches og hals smerter.

Behandling af infektioner

I de fleste tilfælde vil din læge behandling af infektioner med antibiotika. National Cancer Institute generelt anbefaler behandling af ciprofloxacin, ofloxacin og trimethoprim-sulfamethoxazol til forskellige bakterielle infektioner forårsaget af myelomatose.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com