Levetid for Spinal & kræft i hjernen

07/18/2010 by admin

Mens visse personer ikke ville hellere vide de præcise overlevelsesrater for deres særlige form for kræft, se andre overlevelse sats statistikker som en udfordring, at blive fast besluttet på at de vil slå odds for enhver pris. Personer står over for hjernen og spinal kræftformer generelt op mod lange odds, at eventuel sejr at meget mere tilfredsstillende.

Kræft i hjernen

Ifølge Medline Plus, der er to generelle typer af kræft i hjernen: primær og metastatisk. Primære hjerne kræft er kræft, der begynder i hjernen, mens metastatisk hjernen kræft er kræft, der stammer andetsteds og spreder sig til hjernen. Symptomer på kræft i hjernen omfatter formiddag hovedpine, føleforstyrrelser (ændringer i evnen til at tale, høre eller se) og hukommelse eller koordinering funktionshæmninger.

Hjernen kræft overlevelsesprocenten

Ifølge statistikkerne fra EMedTV.com, er den gennemsnitlige hjerne kræft overlevelse omkring 34 procent til 35 procent, er lidt lavere for hvide mænd (32,1%) og lidt højere for sorte mænd (37,7%). Disse tal repræsenterer fem-års overlevelsesraten, som er den generelle procentdel af patienter, som overlever til i alt fem år efter den første diagnose af kræft.

Spinal kræft

Ifølge Mayo Clinic er spinal kræft en ondartet vækst (tumor), der begynder at udvikle sig inden for rygsøjlen. Selv når tumor er noncancerous kan det forårsage skader ved kolliderer på nerver, eventuelt fører til lammelser. Symptomer omfatter lokaliserede rygsmerter, generel svaghed i benene, delvis lammelse eller muskel svigt eller udviklingen af en spinal deformiteter som tumor vokser.

Spinal overlevelsesrate

Overlevelsesraten for kræft, spinal afhænger af den specifikke type af tumor, som en patient er påvirket. Ifølge eMedicine.com, har plasmacytomas (en ensom massen af plasmaceller) en fem-års overlevelse på 60 procent, mens personer med Ewings sarkom (tumorer udviklet fra rød knoglemarv) har en overlevelse på kun 25 procent.

Overvejelser

Overlevelsesraten er blot gennemsnit taget fra en stor stikprøve af enkeltpersoner. Dit individuelle tilfælde, kan imidlertid nemt give for en overlevelse, der er bedre eller dårligere aggressivitet og stadium af kræft. Ikke forsumpe mentalt af statistikkerne, som holde et positivt livssyn vil kun gavne dig i det lange løb i din kamp mod kræft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com