Sådan Fortæl Hvis du har klamydia

07/17/2010 by admin

Sådan Fortæl Hvis du har klamydia

Chlamydia, en sygdom forårsaget af chlamydia trachomatis bakterier, er en af de mest almindelige og let behandlede kønssygdomme. Denne seksuelt overførte infektioner kan dog være svært at opdage. Mange gange patienter smittet med klamydia vise ikke symptomer for måneder eller endda år. Hvis klamydia ikke behandles hurtigt, kan det føre til sterilisation. Konsultere en læge eller sygeplejerske, hvis du har nogen bekymringer. Visse symptomer kan angive klamydia.

Instruktioner

• Vær opmærksom på partnerens seksuelle sundhed. Hvis en partner har du været med i de seneste test positiv, er der en god chance for du kunne have pådraget sig sygdommen-- eller du kunne have været den ene at give det til din partner. Gå til en klinik og få testet så hurtigt som muligt.

• Ur til udledning fra din urinrøret eller endetarmen. Dette er mest udbredt i morgentimerne, men ukontrolleret udledning kan ske når som helst. Bemærk nogen misfarvede farvning i din undertøj. Husk at dette symptom kan komme og gå, selv som infektionen fortsætter; Læg ikke off et besøg til lægen bare fordi decharge aftager.

• Være på udkig efter brændende ved vandladning. Dette er en af de mest almindelige symptomer på klamydia. Smertefuld brændende ved vandladning kan komme og gå. Se din læge, selv om den brændende fornemmelse er ikke længere til stede.

• Få testet. Chlamydia-test er en simpel urintest, som er smertefri og hurtig. Test skærme for klamydia og gonoré. Klamydia behandling kommer i form af et par antibiotika piller taget i løbet af en uge. Undertiden er klamydia helbredt før det selv diagnosticeret. Patienter viser klamydia symptomer giver ofte klamydia oral medicin før deres testresultater kommer tilbage.

Tips & advarsler

  • Klamydia billeder kun illustrere alvorlige tilfælde og normalt ikke vil hjælpe med at diagnosticere sygdommen som en mange mennesker smittet med klamydia aldrig vise nogen symptomer overhovedet. Hvis du har nogen bekymringer i denne henseende, besøge en klinik og finde ud af for sikker.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com