Medigap politikker i Nevada

11/07/2010 by admin

Medigap politikker i Nevada

Medicare er føderalt sygesikring program beregnet til at bruges primært af personer i alderen 65 og ældre. Medicare kommer i fire dele, kaldes A, B, C og D. Disse fire del af Medicare kommer med en række selvrisikoen, co-assurance omkostninger og co-betaler, fører folk til at købe Medicare supplements, ofte kaldet Medigap. Medigap planer er standardiseret og tilbyde de samme fordele, uanset hvilket selskab du køber dem fra. Forsikringsselskaber i Nevada, som tilbyder Medigap planer, er reguleret af staten Division af forsikring, en del af Nevada Institut for økonomi og industri.

Tilgængelige planer

I 2011, kan Medicare brugere i Nevada vælge fra Medigap planer A til D, F, G og L gennem N. planer E, H, I og J, som blev solgt i Nevada i 2009, ikke længere var tilgængelig i 2010. Alle virksomheder, som sælger Medigap i Nevada skal sælge Plan A, den mest grundlæggende plan, selv om de ikke må sælge alle Medigap politikker.

Premium typer

Medigap præmier i Nevada afgøres af de enkelte forsikringsselskaber, selvom fordelene for hver plan forbliver den samme ligegyldigt fra hvem du køber dem. Nevada Medigap virksomheder kan angive priser efter tre metoder. En kaldes den no-aldersgrænse, hvor selskabet opkræver alle, der køber den samme plan den samme præmie, uden hensyn til alder. En anden er den nået aldersgrænse, hvor præmier stige, jo ældre man bliver. Tredje er spørgsmålet alder politik, hvor den oprindelige præmiebeløb er baseret på alder, men ikke øges som du bliver ældre, bortset fra et forsikringsselskab samlede fordringer oplevelse.

Medigap fordele

Alle Medigap politikker i Nevada har de samme grundlæggende fordele. Hver plan har nogle af sine egne yderligere fordele. Grundlæggende omfatter co-assurance for del A indlæggelser og alle, eller del af co-assurance for delB tjenester. Grundlæggende ydelser dækker også en ekstra 365 hospital ydelser efter regelmæssig Medicare ender, del A co-assurance for hospice og rimelige udgifter til de første tre pints af blod om året. Planer B gennem N omfatter dækning af del A årlig fradragsberettiget. C til F, M og N tilføje fordele for ulykkestilfælde, der sker uden for USA

Høj-selvrisikoen og omkostningsdeling planer

Plan F kan købes som begge regelmæssige planen og i en høj-fradragsberettigede form. Den alternative Plan F har en årlig fradragsberettiget på $2.000, som skal være opfyldt, før fordel dækning begynder. Dette giver mulighed for de månedlige præmier for Plan F at være lavere end den almindelige plan. Planer K og L er deling af omkostninger planer. Planen K dækker 50 procent af dygtige sygepleje facilitet co-assurance, del A fradragsberettigede og de grundlæggende ydelser, mens planlægger L dækker 75 procent. Planen K har en årlig out-of-pocket grænse på $4,620, mens planlægger L er halvdelen der på $2,310.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com