Alkohol & narkotika effekter

11/13/2010 by admin

Alkohol-og stofmisbrug har en effekt på sundhed sikkert. Dog kan der betydelige indirekte skader til oversete områder, såsom misbrugerens finansiel sikkerhed, psykologisk stabilitet og motivationer for liv, at resultaterne heraf kan producere alvorlig og varig indvirkning på dem omkring ham.

Personlighedsændringer

Personligheder kan blive påvirket af brugen af narkotika og alkohol: rolig eller frygtsom personer kan blive støjende, larmende, uregerlige og endda voldelig når under indflydelse af disse stoffer.

Psykiske betingelser

Undersøgelser om påvirkning af narkotika og alkohol publiceret i the British Journal of Psychiatry and Psychological Medicine diskutere marihuana brug knyttet til amotivational syndrom (mistet interesse i liv og aktiviteter) og stimulanser (meth og kokain) som bringer om psykose (en mental tilstand afbrudt fra virkeligheden).

Benægtelse og rationalisering

Trangen til at bruge narkotika og alkohol kan være så kraftig, at selv de stærkeste og sanest sind tendens i retning af benægtelse og rationalisering af stof brug: effekter som bidrage til problemer på arbejdet eller skolen, finansielle dilemmaer og spændinger i relationer.

Sundhed

Folk, der misbruger stoffer og alkohol har en større tilbøjelighed til at tilsidesætte deres eget helbred, og ifølge American Journal af narkotika- og alkoholmisbrug er i større risiko for smitsomme sygdomme (som HIV og hepatitis) især hvis nåle er delt.

Kriminalitet

Arten af afhængighed gør trangen til at bruge så overbevisende at en narkoman kan føre til kriminelle aktivitet for at opnå penge eller lægemidler nødvendige for at tilfredsstille fristelsen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com