Sådan Fortæl Hvis du har en Stress fraktur i din fod

11/09/2010 by admin

Hvis du har en stress fraktur i din fod, kan det være resultatet af overforbrug. Symptomer, årsager til og risici er måder at fortælle, hvis du har en stress fraktur i din mund. De mest almindelige områder for en stress fraktur er de anden og tredje mellemfodsknogler i foden, ifølge American Academy i ortopædisk Surgeons (AAOS). Andre almindelige steder er hælen af din fod og på toppen af din mellemfod.

Instruktioner

• Kende symptomerne. Hvis du har en stress fraktur i din fod, vil du opleve smerte, der kan udvikle sig langsomt og øge med vægtbærende aktivitet såsom stående. Smerter i foden, men vil falde, når du er i hvile. Du kan have til at hæmme eller halte på grund af manglende evne til at gå normalt på din ramte foden. Derudover kan du føle smerte, der kan blive alvorlig under nogen af dine daglige, normale aktiviteter. Du kan føle følelsesløshed i din fod eller tæer med en stress fraktur i din mund.

I stedet for din mund fraktur, vil du se en forskel. For eksempel kan du se betændelse på toppen af din mund eller side af din ankel. Når du trykker på webstedet for din fraktur vil du føle ømhed. Også, kan du se en synlig deformitet, som en klump, over webstedet fraktur. Du vil bemærke, eventuel hævelse hvor bruddet er sket. Ud over disse symptomer, vil faldet vifte af varsel. For eksempel vil du have problemer med at flytte din fod op, ned eller fra side til side.

• Forstå årsagen til en stress fraktur. Ud over dine symptomer, kan en stress fraktur i din fod være forårsaget af forskellige problemer. I virkeligheden, kan blot forsøger at gøre for meget for tidligt forårsage en stress fraktur i din fod---for eksempel, når du øger hvor ofte du motionerer, din intensitet eller hvor længe du motionerer. Du er også risiko for en stress fraktur i din mund hvis du lige har startet en øvelsesprogram og prøve at træne for hårdt eller for hurtigt. Disse faktorer, kan sammenholdt med trætte muskler, forårsage pres for at flytte fra trætte muskler til knogler i foden og forårsage en fraktur.

• Ved risikofaktorer. Deltagelse i fysiske aktiviteter er ikke den eneste grund til hvorfor stress frakturer kan opstå i din mund. Knogle insufficiens eller svage knogler, kan også sætte dig i fare for en stress fraktur. For eksempel, kan osteoporose, en medicinsk tilstand, i hvilken knogle tæthed og styrke er mindsket, øge din chance for en stress fraktur i din mund. Andre faktorer omfatter nedsat muskel masse eller fremskreden alder. Hvis du er en kvindelig atlet med fraværende eller uregelmæssige menstruationer, du er også i fare for en stress fraktur, ifølge AAOS.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com