Hvordan du forbereder Phenytoin & saltvand

04/08/2010 by admin

Hvordan du forbereder Phenytoin & saltvand

Phenytoin, også kendt under navnet Dilantin, er en krampestillende medicin anvendes til behandling af epilepsi eller anfald på grund af kvæstelser i hovedet. Den bruges i et hospital eller skadestuen indstilling af sygeplejerske efter en læge ordre. Ifølge Michael L. Schlicher i MedSurg sygepleje, phenytoin mangler opløselighed og tendens til at udfælde i løsning, så det skal fortyndes korrekt for at sikre sikker administration via kontinuerlig infusion.

Instruktioner

• Beregne hvor meget af phenytoin blandes med saltvand efter lægens ordre. Intravenøse infusioner af phenytoin sidste to til fire timer, men ikke at overstige 50 mg pr. minut. For eksempel, har din læge bestilt et phenytoin drop på 250 mg pr. time. Du skal bruge 500 ml af normale saltvand og 500 mg af phenytoin for et to-timers drop på 500 mg divideret med 120 minutter eller 4.16 mg pr. minut.

• Brug normale saltvand, der er 0,9 procent natriumchlorid IV løsning, at undgå mulige nedbør og en micron rækkemotor filter som en sikkerhedsforanstaltning. Bland phenytoin og saltvand i et 1:1 koncentration i saltvand posen, så Bland 500 mg phenytoin med 500 ml saltvand. En svag gul farve er normalt.

• Check opklaring nemlig muligt krystallinsk dannelse. Markere posen grundigt. Dokumentere, hvad du har gjort og dobbelttjekke dine beregninger med en anden sygeplejerske eller apoteket.

Tips & advarsler

  • Ofte overvåge løsningen under infusion at kontrollere fældningen. (Se referencer 1,2)
  • Phenytoin er en kraftfuld, farlig narkotika med alvorlige bivirkninger og interaktioner med mange andre medikamenter. Kun licenseret sygeplejersker bør forberede og forvalte det under en læge ordrer og kontrol. (Se referencer 1)

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com