Detox for kvinder

04/03/2010 by admin

Hver dag, vi er udsat for giftstoffer, som kan ophobes i vores krop og forårsage os skade. Afgiftning for kvinder hjælpemidler i fjernelse af skadelige toksiner, regulerer fordøjelsen og kan hjælpe med at bringe det endokrine system tilbage i balance.

Kosttilskud

Kvinder, der har taget p-piller, eller forbrugt en masse af mejeriprodukter og rødt kød, kan have et overskud af østrogen. Supplere med L-methionin og L-taurine aminosyrer kan være gavnligt i at fjerne overskydende østrogen.

Kost Tips

For en vellykket detox skal kvinder forbruge høj-fiber fødevarer for at støtte i fordøjelsen og tilskynde til fjernelse af overskydende toksiner og østrogen. Fiber-rige fødevarer omfatter hele kerner, de fleste nødder og frø, og friske frugter og grøntsager.

Urter

En god detox plan for en kvinde indeholder urter som mælk tidsel og mælkebøtte rod. Marietidsel kan hjælpe med at rense og reparere leveren og mælkebøtte rod bistår Galdeflow, som kan hjælpe med at forhindre galdesten, som kan være en særlig bekymring for postmenopausale kvinder.

Motion

Mild øvelse, som at gå eller svømme, forbedrer strømmen af lymfesystemet. Forbedret lymfe flow kan hjælpe en kvindes krop til at afskaffe toksiner, stimulere cirkulation, hjælpe med at fjerne cellulite og øge en kvindes stofskifte.

Chelat Terapi

Chelation terapi, normalt i form af EDTA kelation terapi, er til gavn for kvinder, der planlægger at undfange et barn, da de kan passere tungmetaller som bly, til deres børn under graviditet. EDTA kelation terapi er specielt til fjernelse af tungmetaller.

Advarsel

Før du begynder en detox-program, altid konsultere din sundhedspleje praktiserende læge. Han kan arbejde med dig og komme med forslag om hvad passer bedst til dine bestemt afgiftning behov.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com