Håndvask procedurer for mad handlere

07/03/2010 by admin

Håndvask procedurer for mad handlere

Forkert vasket hænder er en almindelig årsag til fødevarebårne sygdom. For at forhindre dette i at ske, er det vigtigt, at fødevarer handlere deltage i grundig håndvask. Hvis du vil sikre, at bakterier og vira ikke få overført til diners, fortrolig med de korrekte procedurer for håndvask for mad handlere.

Forberedelse

Med undtagelse af standard bryllup bands, skal mad handlere fjerne enhver smykker før vasker deres hænder. Ikke alene kan disse tilbehør bevarer bakterier, men metal smykker er ansvarlig for rust hvis hyppigt udsættes for vand. Derudover står vand skader ure og andre ure, der ikke er vandtæt. Hvis tilbehør er beskidt eller har været udsat for bakterier, bør de ikke bæres under arbejdet.

Lathering

Mad handlere skal tilbringe ikke mindre end 20 sekunder lathering op deres hænder, albuer og våben før du går videre til at skylle ud sæbe. Mens de udfører denne proces, bør handlere grundigt skumme op på ryggen af de førnævnte områder samt. Den 20-sekunder frist sikrer, at sæben har tid nok til at sætte og trænge igennem enhver bakterier eller bakterier.

Skylning

Efter lathering, er mad handlere forpligtet til at skylle deres hænder med varmt vand. Da målet er at dræbe så mange bakterier som muligt, skal vandet være meget varm. Sæbe på Handlerens arm eller albue viser sig vanskeligt at skylle, skulle hun bruge en ren vaskeklud eller køkkenrulle.

Hvornår man skal vaske

Der er en række omstændigheder, der kræver mad handlere til at vaske deres hænder. Chief blandt dem bruger toilettet, arbejder med kemiske-laden køkken rengøringsmidler og rørende udsatte dele af deres kroppe. Derudover skal en mad handler vaske sine hænder efter at røre ved eller tage ud skrald.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com