Fibrøst hudlidelser

07/08/2010 by admin

Fibrøst hudlidelser kan opstå fra mindst fem årsager. Disse spænder fra en udiagnosticeret Morgellonssyndrom til virkelige forhold manifest i babyer, unge voksne og ældre personer. På grund af muligheden for misforståelser af denne terminologi, er flere sygdomme opfylder de almindelige kriterier for klassificering diskuteret nedenfor.

Typer

Betydelig skepsis findes i den medicinske litteratur om den fysiske virkelighed af Morgellons sygdom. Forskningsoversigter favorisere en psykiatrisk klassificering beslægtet med vrangforestillinger parasitosis. Parasitosis er en falsk tro af en infektion af parasitter. En reel sygdom, der har tendens til at forekomme i de første leveår er klassificeret som en fiber proliferativ sygdom. Denne særlige sygdom udgør 20 procent af blødt væv tumorer i babyer. En anden sjælden tilstand er pachydermodactyly. Andre forhold omfatter juvenile hyaline fibromatosis og hud fibromyxoma.

Funktioner

Morgellons sygdom, patienter tror (og der er nogle anekdotiske bekræftelser) at der er dele af fibermaterialet strækker sig fra deres hud, og kan rapportere kravle, kløe og bidende fornemmelser. I pachydermodactyly forekomme små knuder (bump) på siderne af interfalangealled fingerled. Juvenile hyaline fibromatosis skaber læsioner på hud, fælles sammentrækninger og multiplikation fibroblaster. Fibromyxoma vises som en enkelt tumor under huden, der indeholder fibroplasts og mucinous materiale. Generelle fibromatoses hos spædbørn er blødt væv tumorer, der viser på hoved og hals. Disse tumorer er fast, gummiagtigt og samme farve som huden.

Misforståelser

Af alle de mulige hud betingelser diskuteret her, er Morgellons sygdom den mest kontroversielle. Nogle læger simpelthen ikke acceptere det som en reel sygdom eller tror symptomerne er forårsaget af psykisk sygdom. Andre er villige til at have et åbent sind. Med undtagelse af nogle behandlinger, som kunne have et fysisk eller psykologisk effekt, er der ikke kliniske studier, som rapporterer helbredelsesmetoder. En organisation, Grundforskningsfond Morgellons eksisterer for at give oplysninger og finansiere forskning. Men ifølge en rapport på instituttets hjemmeside, National Institute of Health, som har et pilotprogram for medicinske tilstande, der ikke kan diagnosticeres, har nægtet at acceptere patienter med Morgellons sygdom i programmet (Se nedenstående ressourcer).

Forebyggelse/løsning

Ifølge et papir udgivet i den "American Journal of kliniske Dermatology", har Morgellons sygdom vist sig at reagere på antibakterielle terapi. Dette efterlader stadig et spørgsmål, om svaret er psykosomatiske eller faktiske infektion. En forskningsrapport hævder, at Morgellons patienter har været i kontakt med "jord og/eller vand indeholdende cyanobakterier (blå - grøn alger), alger, akvatiske svampe, vand forme og lichen (alger og svampe), som rapporteret på instituttets hjemmeside. Med fibrøst proliferative sygdomme, er ifølge en rapport præsenteret for samfundet for Pediatric dermatologi, anbefalinger til observation kun, medmindre nogle funktioner er berørt. Med juvenil hyaline fibromatosis, er Interferon alfa-2B blevet foreslået som en behandling af tidsskriftet "Klinisk og eksperimentel dermatologi." Injektioner af triamcinolon acetonide har haft en vis succes med pachydermodactyly, ifølge "Journal of Dermatology." Fibromyxoma kan findes i flere former, og behandlingsmuligheder varierer.

Advarsel

Oplysningerne i denne artikel er ikke lægelig rådgivning. Intet i den ovenstående indhold er beregnet til at behandle, diagnosticere, ordinere eller kurere enhver lidelse. På grund af de flere manifestationer af de forskellige beskrevne betingelser, altid tjekke med en læge for diagnosticering og behandlingsmuligheder. Der er for mange muligheder, der kunne falde ind under begrebet "fiber hudlidelser" at forsøge enhver form for selv-diagnose eller behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com