Sådan fjerner hård hud fra dine fødder, når du er diabetiker

12/26/2012 by admin

Sådan fjerner hård hud fra dine fødder, når du er diabetiker

Hård hud gør ikke for kønne billeder-- men de er et naturligt middel mod ubehag og irritation. Foden hård hud udvikling som følge af løbende friktion. Hud hærder rundt i området mest påvirket af friktionen og beskytte området mod blærer eller blødning. At fjerne hård hud fra dine fødder, når du er diabetiker er en udfordrende proposition, og skal angribes i en atypisk måde. Snarere end at bruge syre-holdige medicineret pads eller smøremidler,--som kan forårsage blødning og infektion - diabetikere skal fjerne hård hud gennem en sikker og gamle mode måde.

Instruktioner

• Køb sko med sikker polstring og en afslappende pasform. Bære polstrede strømper med sko for ekstra beskyttelse. Undgå at bære høje hæle eller gamle arbejde boots, til at fjerne unødvendige friktion og pres på huden.

• Fyld et fodbad med lunkent til at varme vand mindst en gang hver syvende dag. Sættetid begge fødder i vandet i 10 minutter ad gangen. Bland ikke eddike eller andre opløsningsmidler med vand, for at undgå unødigt revner eller bryde huden.

• Gnid forsigtigt en pimpsten langs overfladen af hård hud til at barbere de døde hudceller væk. Gnid forsigtigt og tage din tid til at forhindre blødning.

• Fugter din hud på regelmæssig basis, for at blødgøre eksisterende hård hud og bremse udviklingen af nye.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com