Sådan Treat pancreas insufficiens med vitaminer

11/19/2012 by admin

En måde at behandle pancreas insufficiens er med vitaminer. Selv om vitaminer ikke kan normalt helbrede pancreas insufficiens, kan de bidrage til at lindre nogle af symptomerne samt bidrage til at forbedre tilstanden. Nedenfor er de vitaminer, der skal træffes, hvis du har været diagnosticeret med pancreas insufficiens.

Instruktioner

• Tage et B12-Vitamin supplement dagligt. Da Pancreasenzymer nødvendig for absorption af B12-Vitamin, er det bedst at tage Vitamin B12 i supplement form, hvis du har været diagnosticeret med pancreas insufficiens.

• Tage a-vitamin supplement dagligt. Vitamin A er ofte lavt hos patienter med pancreas insufficiens. A-vitamin virker bedst for patienter med pancreas insufficiens når det tages i en vandopløselig form.

• Tage C-Vitamin supplement dagligt. C-vitamin har vist sig at reducere smerte og normalisere blod foranstaltninger af antioxidant niveauer hos patienter med pancreas insufficiens.

• Tage Vitamin E komplettere dagligt. E-vitamin har vist sig at hjælpe med at lindre smerter og normalisere frie radikaler aktivitet hos patienter med pancreas insufficiens.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com