Er Medicare fordele afgiftspligtige?

11/26/2012 by admin

Er Medicare fordele afgiftspligtige?

Medicare er ofte meget kompliceret at manøvrere. Hvad er forskellen mellem lønskatter, præmier og Medicare fordele? Har du skylder skatter på de sygeforsikringsydelser, du modtager?

Taxability

Selvom din indkomst kan påvirke det beløb, du betaler for din Medicare præmier, behøver du ikke at betale skat af din Medicare fordele.

Støtteberettigelse

Medicare er en sygeforsikring, der køres af den føderale regering. Normalt, er mennesker over 65 år og personer med visse handicap berettiget til at tilmelde dig.

Fordele

Medicare består af to dele: del A, der dækker indlæggelser, og del B, som dækker udgifter til lægebehandling, såsom besøg hos din læge.

Lønskatter

Når du er ansat, tilbageholder din arbejdsgiver en del af hver lønseddel for Medicare skatter, som hjælper med at holde Medicare programmet kører.

Præmier

De fleste folk betaler ikke præmierne for del A af Medicare. Der er dog en præmie, der er forbundet med en del B. Hvis du laver mere end en vis mængde af penge, kan du have til at betale en højere præmie for del B.

Indkomst

Beregning af lønskatter og delB præmier er baseret på indtægter. Indkomst er imidlertid ikke en faktor for afgifter på Medicare fordele. Du vil ikke blive beskattet på dine fordele, uanset hvor meget du tjener.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com