Sådan Stop oppustethed & væskeophobning

03/24/2010 by admin

Sådan Stop oppustethed & væskeophobning

Oppustethed og væskeophobning er bane af kvinder, der oplever Præmenstruelt syndrom (PMS) hver måned og for kvinder, navigere processen i peri-overgangsalder og overgangsalderen. Hormonelle forandringer, såvel som de fødevarer, du spiser, kan have stor indflydelse på oppustethed og overskydende kropsvæske. Her er måder til at bekæmpe disse problemer.

Instruktioner

Hvad man skal undgå

• Undgå at sætte salt på maden. Salt bidrager til væskeophobning og vil forårsage oppustethed. Natrium, som er fundet i dåse grøntsager, pålæg, supper og soja sauce, forårsager også væskeophobning, ifølge Mayo Clinic.

Springe sprut og koffein og spise frugter, nødder, grøntsager, frø og hele korn, især lige før din menstruation, når kvinder har tendens til at opleve væskeophobning og oppustethed.

• Overveje at tage en over-the-counter medicin, der behandler PMS og dens symptomer, herunder oppustethed og væskeophobning. Disse piller indeholder typisk en mild diuretikum.

• Anvende en ispose på det område, der er opsvulmet. Is gør et fremragende stykke arbejde med at reducere hævelse forårsaget af væskeophobning, bemærker Mothernature.com. Ice bremsende blodkar, som minimerer strømmen af væske fra kapillærer i kroppen væv.

• Overveje at drikke flere kopper af mælkebøtte teblade hver dag for at reducere oppustethed. Mælkebøtte blad kommer også i kapsel form. Mælkebøtte blad er en naturlig diuretikum, kalium-gnister. Med andre ord, det ikke nedbryder kroppen af kalium, som gør nogle diuretika. Når en person, især kvinder, får ikke nok kalium, kombineret med for meget natrium, kroppen bliver ude af balance og væskeophobning resultater. Hertil kommer, når der er for meget natrium og ikke engang kalium, vil dit blodtryk stige. Spise kalium-rige frugter og grøntsager.

• Indse, at hormoner østrogen og progesteron spiller en afgørende rolle i hvorfor eller når en kvinde bevarer væske. Vitamin B6 også spiller en integrerende rolle ved at hjælpe leveren nedbrydes og nedbryde disse hormoner. B6-vitamin hjælper med at lindre væskeophobning, hovedpine og brystspænding, der ofte opstår når en kvinde er præmenstruel. Tage 50 mg vitamin B6 fire gange om dagen i de fem dage forud din menstruation, og dette bør hjælpe med at fjerne nogle af PMS symptomerne, bemærker MotherNature.com.

Tips & advarsler

  • Komme i gang. Øvelse vil hjælpe med at reducere væskeophobning og oppustethed

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com