Hjælpe med protese smerter

04/04/2010 by admin

Selv om tandproteser er en velsignelse for mennesker, der har mistet deres tænder, over en periode, de måske ikke passer så godt som de gjorde. Med dit tandkød ændrer sig over årene, kan du finde det ubehageligt at holde dine tandproteser. Du skal behandle smerter fra sådanne dårligt siddende tandproteser og undertiden endog fra helt ny ones.

Sej fødevarer

Har bløde sej fødevarer i modsætning til sprøde, sprøde typer. Tage hårdt arbejde belastningen fra dine tandproteser, så meget som du kan. Holde sig væk fra hærdet brød eller kød; i stedet nøjes med blød fisk, fint jorden kylling med blød pasta og ris eller supper, gryderetter og buddinger.

Massage

Gnide dit tandkød at slippe af med smerten. Du kan holde dine ømme gummer med din pegefinger og tommelfinger eller bruge en tandbørste med bløde børster i cirkulære bevægelser for at gnide væk din smerte. Denne massage vil føre til stærkere tandkød væv, der vil gøre robust protese baser.

Protese fjernelse

Må ikke bære dine tandproteser, hvis de er ulideligt smertefuld. Fjerne dem fra din mund, indtil du møder din denturist for rådgivning. Dette vil give dit tandkød hvile og lad vævet ånde frit. Annullere eller udskyde arbejde eller møder, hvis du ikke kan deltage i dem uden dine tandproteser. Men sørg for at sætte dem på en time eller så, før du besøger lægen, som iført dem vil give ham en bedre idé om årsagen til irriterende.

Rinsing og medicin

Hvis smerten er uudholdelig, kunne du prøve at bruge en over-the-counter dental painkiller indtil det tidspunkt, du opfylder dine denturist. Skylle munden med saltvand hjælper også til at give lindring fra smerter. Salt fungerer som en antiseptisk og bidrager til at bekæmpe infektion i tilfælde af at dit tandkød er såret.

Montering justering

Hvis tænderne er bare blevet fjernet og din nye tandproteser bare monteret, kan så dit tandkød være for smertefuldt at vedtage den nye tilbygning. Denturists vil anbefaler brugen af en liner, anvendt til proteses underside til at fungere som stødpude, indtil tandkød er bedre rustet til at håndtere protese sæt.

Drug Management

Udtørret munden og tandkød føre til ubehag med proteser. Hvis nogen form for medicin, såsom dem, der anvendes til at kontrollere blodtrykket eller bekæmpe depression, tørrer op indersiden af munden, tale med din denturist om muligheder for at kontrollere situationen.

Naturlægemidler

Bomuld overhældt med gel i aloe vera og eukalyptus olie kan give stor lettelse fra protese smerte når gnides direkte på gummerne. Du har også mulighed for at foretage en blanding ved at tilføje halv spiseskefuld tørret naturlægemidler goldenseal og halv teskefuld bagepulver til halv kop lunkent vand. Derefter afkøles og stamme blandingen før skylle munden med det. Sådanne retsmidler hjælp i beroligende og healing af tandkødet, fører til lindring fra protese smerte. En anden stor skyl indebærer en blanding af anis, pebermynte blade, myrra tinktur og kogende vand. En blanding af fed pulver og olivenolie eller en frisk figen placeret direkte på din ømme gummer kan yde midlertidig lindring for.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com